Zonbescherming van de Lidl – Cien

Wat voor zonbescherming gebruiken jullie deze zomer? In dit artikel lees je een review over twee producten van Cien die ik bij de Lidl heb gekocht. Nieuwsgierig naar het resultaat? Scrol dan eventjes naar onderen.

Tegenwoordig liggen er zoveel verschillende flesjes zonnebrand in de winkel en dan vraag ik me wel eens af: welke zonnebrand koop ik deze zomer..

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo’n fan van zonnebrand omdat het meestal een vettige laag op de huid achterlaat. Dit keer koos ik de zonnebrand van de Lidl, genaamd Cien. Het uiterlijk van alle zonproducten van Cien zijn fleurig, oranje en ogen hierdoor fris!

Mijn huid verbrand niet zo snel en daarom koos ik voor factor 30. De spray, sprayt gemakkelijk en er komt een hele fijne nevel tevoorschijn. De substantie plakt niet, is waterproof en heeft een heerlijke frisse zonnebrand geur!

Het product is te koop voor €4,49 en bevat 250 ml. Deze neem ik zeker mee op vakantie!

Hoe leuk is het om een aftersun in de vorm van een douche foam te hebben? Toen ik dit product tegen kwam werd ik zo enthousiast en nam ik het maar al te graag mee naar huis!

De aftersun kun je dagelijks gebruiken en verkoelt mijn huid tijdens het douchen. Na het douchen heb ik nog steeds een heerlijk fris gevoel door de lekkere geur van de foam. Zelfs de foam ruikt fris, naar zonnebrand!

Deze douche foam vind ik veel fijner dan een aftersun in de vorm van een crème of gel. Nu heb ik tenminste geen plakkerig gevoel en voel ik mij heerlijk fris na een dagje zonnen.

De douche foam is te koop voor €1,99 en bevat 200 ml. Wat mij betreft zijn het hele fijne producten voor een klein prijsje. Mocht je eens bij de Lidl komen dan raad ik je deze lijn zeker aan.

Wat is jullie favoriete zonbescherming?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close