Voetverzorging van Kruidvat – bruistabletten

Ken jij de voetverzorging van Kruidvat al? De heerlijke bruistabletten van Kruidvat is een echte aanrader.

Besteed jij wel eens aandacht aan je voeten? Vaak zijn voeten onder gewaardeerd, ten opzichte van onze handen, deze verzorgen wij vaak tip top, tot in de puntjes. Eigenlijk best gek want we moeten net zo lang met onze voeten als onze handen doen.

Ze laten ons sporten, dansen, wandelen, noem het allemaal maar op. In dit artikel wil ik onze voeten een beetje meer aandacht geven door te vertellen hoe jij, zelf je voeten wat extra kan verzorgen.

Benieuwd naar de voetverzorging van Kruidvat? Lees dan snel verder.

De bruistabletten zorgen dat je voeten ontspannen met de etherische oliën, het verfrist en verzacht je voeten. In het doosje zitten 8 stuks verpakt. Ik vind de tabletten er mooi uit zien en vooral heel hygiënisch dat ze per stuk zijn ingepakt. Zo kun je dit product ook wat langer bewaren.

Verwarm een lekker bad met een laagje water of pak een teiltje waarmee je lekker voor de tv kan zitten. Ga nu 10 tot 15 minuten lekker ontspannen.

Wanneer de tijd er op zit, droog je je voeten af en smeer je vervolgens de huid nog in met een lekkere crème of gebruik de onderstaande producten zoals op de verpakking staat beschreven.

Zodra ik de verpakking open, komt er een sterke mint geur vrij. Normaal ben ik nooit een fan van mint producten of eten maar ik vind het bij deze tabletten juist lekker! Het bruistablet in het water gooien vind ik echt altijd zo’n heerlijk moment haha!

Misschien klinkt dit wat gek maar mocht je verkouden zijn en je neus willen stomen? Gebruik dan ook eens deze tabletten. Door de sterke mint geur ging mijn neus gelijk open staan toen ik verkouden was. Twee vliegen in één klap!

Altijd tof om te zien, wanneer het tablet langzaam op bruist in het water.

Wanneer het tablet bijna op is, verpulver ik het laatste beetje in mijn hand. Mijn handen voelen nu al zó lekker zacht aan!

Het water is lichtblauw gekleurd en ruikt heerlijk naar een frisse mint geur. Mijn voeten komen echt tot rust en voelen na die tijd heel zacht aan. Deze lekkere tabletjes zorgen inderdaad voor het verfrissen en ontspannen van de voeten.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Ik ben erg blij met deze aankoop en mijn voeten voelen weer tip top. Het is trouwens ook zeker een aanrader om na een lange dag shoppen dit eens te proberen. Dit werkt bij mij altijd heel goed. De voetverzorging van Kruidvat – bruistabletten zijn verkrijgbaar voor €2,89.

Kende jij de voetverzorging van Kruidvat – bruistabletten al?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

 1. Dat is echt een gewetensvraag 😉 Ik verzorg mijn voeten namelijk heel slecht. In de zomer doe ik ze nog wel eens in een voetenbadje met een mani-bomb van webshop watmaaktjemooi (zie zijn ook heel fijn en in verschillende geuren te krijgen) maar in de herfst/winter doe ik er niet zoveel aan. Ik vind het altijd best veel werk en omdat ze verstopt zitten in sokken en schoenen heb ik weinig eer van mijn werk 😉 dus ook niet zoveel lol en zin in..

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Wat een leuke en eerlijke reactie!

 2. Af en toe moet ik mijn voeten echt goed verzorgen. Eelt verwijderen, een voetenbadje en crème. Ik vind het altijd heel belangrijk, anders merk ik dat mijn schoenen pijnlijk gaan zitten. En ik vind het ook een naar gevoel als je panty’s of sokken aandoet en dan zijn je hielen zo schurend, brrr…
  Wat lekker dat ze naar mint ruiken, inderdaad 2 vliegen in één klap. Zeker nu, iedereen lijkt wel grieperig, zo ook ik.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Beterschap Babs!

 3. Dat is geen geld! Deze moet ik maar eens proberen, want ik gebruik enkel af en toe een voetscrub onder de douche. Ik vind het dan trouwens weer wel jammer dat ze per stuk verpakt zijn, haha.

 4. Ik ben hier altijd al benieuwd naar geweest. Ik zit vaak in de zomer met mijn voeten in een teiltje om lekker af te koelen.

 5. Bedankt voor het delen van dit artikel over voetverzorging. Ik heb in het verleden ook last gehad van voetklachten en draag daarom ook steunzolen. Toch verdienen mijn voeten nog wat extra verzorging vind ik zelf. Ik ga deze tabletten in ieder geval eens uitproberen!

  1. Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent! Hopelijk vind je de bruistabletten fijn. 🙂

   Liefs
   x

 6. Ik ken die bruistabletten voor de voeten en maak er regelmatig gebruik van. Ik vind namelijk net als jij dat gevoel van dat bruisende water aan je voeten heerlijk. Ik combineer het graag met een volledige voet-verwensessie. Ik knip de nagels en heb altijd een potje voetenboter van de bodyshop klaarstaan. Die potjes zijn klein, maar je doet er lang mee.

  1. Dank voor de fijne tip van de Bodyshop! 🙂

 7. Ik vind het gevoel van dat bruisende warme sop aan je voeten ook zo heerlijk. Mijn podotherapeut, die mij mijn steunzolen heeft aangemeten, is van mening dat mensen hun voeten veel te weinig aandacht schenken. Na het bad smeer ik mijn voeten altijd lekker met crème in.

  1. Oeeh! Ja dat is fijn hé. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close