Heerlijke Shower foam van Albert Heijn

Zoals jullie misschien wel weten kun je mij erg blij maken met een goede douche foam. Niks is lekkerder dan ’s ochtends onder een warme douche te stappen en je in te smeren met een lekkere laag schuim. Toen ik door de Albert Heijn liep ontdekte ik dat zij van het huismerk ook douche foams verkochten en uiteraard nam ik twee producten mee naar huis.

Beide flacons bevatten 200 ml en zijn te koop voor €2,99 per stuk. Super budgetvriendelijk en ik ben daarom ook nieuwsgierig of de producten ook fijn zijn.

De Hamam Shower foam is verrijkt met verfrissende rozemarijn extracten en eucalyptusolie.

Toen ik het product op mijn hand spoot kwam er mooie maar stevige gel substantie uit, die veranderde in een lekkere dikke bult schuim. De foam ruikt naar mint, rozemarijn en eucalyptus. Om eerlijk te zijn vind ik de geur niet fantastisch maar het product doet wel wat het moet doen en maakt mijn huid heerlijk zacht!

De andere variant die ik heb meegenomen is de Zen. Het product is verrijkt met lavendelolie en cederhout extract.

Nadat ik de douche foam op mijn hand heb gespoten kan ik gelijk al zeggen: wat een heerlijke geur! Fris en toch een beetje zoetig waarin je duidelijk de geur van lavendel ruikt. Daarnaast zorgt dit product ook voor een lekkere laag schuim, heerlijk!

Beide producten hebben een prima werking maar qua geur zou ik toch echt voor de Zen gaan.

Het uiterlijk van de flacons zijn lekker basic en toch vrolijk door de groene en paarse kleuren, die op het product zijn verwerkt.

Zo zie je maar weer dat je niet altijd een dure douche foam hoeft te kopen aangezien een goedkopere variant ook heel fijn kan zijn. Hier is de Albert Heijn een goed voorbeeld van. De Hamam zou ik niet zo snel weer kopen maar de Zen wel, een heerlijke geur!

Wat vinden jullie van de douche foams van de Albert Heijn of koop je de volgende keer toch stiekem weer één van Rituals?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Ayy zo leuk!!! Ik vind het ook altijd gaaf als een supermarkt met een verzorgingslijn komt. Ik ga deze foams ook snel uitproberen als ik weer in NL ben 🙂

  2. Wat leuk! Ik wist niet dat de ah douche producten had!

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Ja leuk he! 🙂

  3. Echt heerlijk. Maar zijn ze nog ergens te koop?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close