Netflix films en series deel 2

Tijd voor een Netflix update + films die je gewoon eens gezien moet hebben! Afgelopen maand ben ik ziek geweest en bleef de griep lang hangen waardoor ik weinig energie had om dingen te ondernemen. Gelukkig bestaat er Netflix en hoefde ik me niet te vervelen. In die maand ontdekte ik veel leuke films die ik graag met jullie wil delen.

You – serie
Eén van de series op Netflix van dit moment. De welbekende Dan Humphrey van Gossip Girl speelt in de serie You. Wel even wennen als je Gossip Girl hebt gekeken, maar het verhaal sleept je al snel mee waardoor ik hier geen problemen mee had.

Dan Humphrey speelt in de serie Joe die ‘geobsedeerd’ is op een schrijfster, Beck. Toen ik eenmaal begonnen was in de serie was het moeilijk om te stoppen. Bekijk hieronder de trailer en je snapt vast waarom haha!

Bird Box – film
Toen mijn vriend en ik op een zondag het hele huis hadden opgeruimd en schoongemaakt was het tijd voor een leuke film. We besloten de film: Bird Box te kijken, wat was die spannend!

Toen ik de trailer keek wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Een apart verhaal over duistere krachten en mensen die elkaar willen vermoorden. De blinddoek zorgt in deze film voor de veiligheid. Op die manier vluchten Malorie en haar twee kinderen via een gevaarlijke rivier in de hoop dat zij weer een normaal leven kunnen opbouwen. Check de trailer!

Brain on Fire – film
Deze film keek ik een tijdje geleden en ik werd gelijk meegezogen in het verhaal. Susannah is een journaliste van de New York Post en heeft last van ernstige gezondheidsproblemen. Elke week wordt dit erger en haar toestand wordt uiteindelijk kritiek. Verschillende artsen voeren diagnoses uit, maar komen er niet achter wat het probleem is. Ik ga niet te veel verklappen, aangezien de trailer al genoeg zegt!

Captain Phillips – film
Als ik iets jammer vindt, dan is het dat deze film niet op Netflix staat. Super balen want het is een onwijs spannende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Captain Philips wordt gespeeld door Tom Hanks.

Het schip wordt gekaapt door Somalische piraten en uit nood geeft Philips zichzelf op als gijzelaar om de bemanning te redden. Zeker weten een aanrader als je de film eens tegenkomt!

Godless – serie
Een lekkere ouderwetse Western serie, die niet mag ontbreken op je lijstje!

De beruchte Frank Griffin en zijn bende zetten het westen helemaal op zijn kop om één persoon te vinden, genaamd Roy Goode. Roy Goode heeft als lid van de bende, de groep verraden en moet op de vlucht om te overleven. Hij houdt zich schuil in een klein stadje La Belle, waar voornamelijk vrouwen wonen die de stad besturen. Wanneer de inwoners van La Belle vernemen dat Frank Griffin onderweg naar het stadje is, spannen ze samen om zich te verdedigen tegen de moordlustige bende.

Non Stop – film
Een mega spannende film die zich afspeelt in een vliegtuig. De bekende speler Liam Neeson speelt Bill Marks die tijdens de vlucht een paar cryptische sms’en ontvangt. Hierin wordt geëist dat Bill de Amerikaanse overheid 150 miljoen moet storten op een bankrekening. Bill moet zo snel mogelijk het geld verzamelen omdat er elke 20 minuten een passagier aan boord wordt vermoord.

Avicii true stories  – documentaire
Zoals jullie vast wel weten is Avicii in 2018 helaas overleden. Dit maakte dat ik de documentaire wilde zien. In deze documentaire vertelt hij over zijn succes en waarom hij onverwacht is gestopt met touren. De filmmakers hebben Avicii overal gevolgd, van shows tot persoonlijke interviews.

De documentaire van Avicii sleept je mee in zijn leven en is zeker een aanrader!

The Impossible – film
Een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Zulke films trekken mij het meeste en vaak kan ik dan ook niet stoppen met kijken! Dit was er precies zo’n één!

Maria, Henry en hun drie zoontjes brengen hun vakantie door in het mooie Thailand. Er wordt genoten van mooie dagen in het tropische paradijs. Op 26 december ligt de familie aan het zwembad en plots verschijnt er in de verte een muur van water. Ze worden getroffen door een ernstige natuurramp wat veel slachtoffers met zich meebrengt. Mocht je snel emotioneel worden bij films, pak dan zeker bij deze film een zak tissues haha!

Zó dit was mijn lijstje dan alweer! Wat zijn jullie favoriete films of series?

Liefs
x

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close