Kruidvat Ultradent Charcoal White tandpasta

Een nieuwe Charcoal White tandpasta van Ultradent die te koop is bij de Kruidvat, die moest ik proberen! In het verleden heb ik al eens een poeder gebruikt met houtskool die ik nog steeds gebruik, super fijn. Bij de tandpasta is ook een tandenborstel te koop die speciale haren heeft voor de houtskool. Nieuwsgierig geworden? Scrol dan snel naar onderen.

Inmiddels weten jullie vast wel dat houtskool een bekend product is, maar waarom eigenlijk? Houtskool werkt perfect voor het schoonmaken van onze tanden. Tannine is een stofje dat o.a. wordt gevonden in thee, koffie en wijn. Deze dranken staan bekend om het verkleuren van je tandglazuur. Houtskoolpoeder of tandpasta verwijdert heel zachtjes (scrubbend), op een natuurlijke wijze de tannine zonder de tanden te beschadigen.

De tandpasta is echt zwart en bevat geactiveerde kool die helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen. De tandpasta kan dagelijks gebruikt worden en beschermt het tandglazuur.

De Kruidvat Ultadent Charcoal White tandenborstel heeft geïmpregneerde haren. Hierdoor houden de borstelharen de tandpasta langer vast tijdens het poetsen. Ook bevat de tandenborstel een tongreiniger op de achterzijde van de borstelkop. Handig om aanslag op de tong mee te verwijderen en tevens zorgt dit voor een frisse adem.

Om eerlijk te zijn vind ik deze tandpasta fijner om te gebruiken dan een poeder. Als ik met een charcoal poeder mijn tanden poets dan spettert het een stuk meer. Met deze tandpasta heb ik daar geen last van.

Na het poetsen moet je je mond even goed met water spoelen en je zult zien dat alle zwarte resten verdwijnen. Ik kan niet zeggen dat dit product na één keer poetsen veel verschil maakt, maar na één week zie ik duidelijk dat mijn tanden witter zijn geworden, Yay!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close