Etos gezichtsmasker met olie

Vandaag probeer ik een gezichtsmasker van de Etos. Een olie masker met shea butter en cocoa. Lekker verzorgend met als resultaat een zachte huid, althans dat hoop ik haha. Lees je mee?

Het virgin olive gezichtsmasker bevat koudgeperste olijfolie met een kalmerende en voedende werking. De combinatie van de hydraterende shea- en cacaoboter zorgt voor een intensieve reiniging, schrijft Etos.

Ik ben erg nieuwsgierig naar dit masker aangezien het een olie masker is en ik niet zo goed weet wat ik kan verwachten.

Toen ik het masker opende trof ik een mooie dikke substantie aan die naar mijn geweten helemaal niet zo olie achting eruit ziet.

Het masker droogt snel op onder mijn ogen en bij mijn kin. Het masker voelt eerder als een mud masker aan, alleen dan zonder ‘modder’. Een stevig, dik en hydraterend masker, super fijn!

De hydraterende werking van de shea- en cacaoboter kan ik heel goed merken bij het masker. Mijn huid is heerlijk zacht geworden en ik hoefde na afloop ook geen crème op mijn gezicht aan te brengen.

Persoonlijk vind ik dit masker erg fijn. Een lekkere dikke substantie waarbij je niet bang hoeft te zijn dat het van je kwast valt. Het masker hydrateert enorm goed en na afloop is een zachte huid zeker bevestigd.

Het Etos virgin olive gezichtsmasker is verkrijgbaar bij de Etos voor 0,99 cent. Mocht je benieuwd zijn naar de andere 9 varianten neem dan eens een kijkje op de website van de Etos.

Wat vinden jullie van de Etos gezichtsmaskers?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik heb toevallig eergisteren de cucumber variant en de dead sea mud mask gekocht. Ben er heel benieuwd naar 🙂 Deze ziet er ook erg fijn uit!

    Liefs x

  2. Klinkt goed. Ik vind van die maskertjes die opdrogen altijd extra plezant. Die voel je gewoon werken 🙂 Wat extra hydratatie kan ik met dit warme weer ook meteen gebruiken! Benieuwd naar!

  3. haha wat een heerlijk kleurtje, klinkt goed!

  4. Oeeh dat klinkt super goed! Ook ik vind het een heerlijk kleurtje: leuk zo voor de lente <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close