Garnier Loving Blends – voedende amandelmelk

Yay! Er is weer een nieuwe lijn van Garnier Loving Blends uitgebracht, genaamd: voedende amandelmelk! Toen ik het merk Loving Blends leerde kennen kocht ik regelmatig een shampoo of conditioner, omdat het zo goed werkte voor mijn haar. Na goede ervaringen kocht ik daarom ook deze lijn en ik kan niet wachten om het te proberen!

De producten die ik kocht:

  • Voedende Amandelmelk shampoo €3,79
  • Voedende amandelmelk conditioner €3,79

Garnier Loving Blends met voedende amandelmelk is een hydraterende lijn en is geschikt voor droog haar. Het haar wordt intens gevoed en voelt na gebruik zachter aan, staat beschreven op het etiket.

De formule van de shampoo bevat biologische amandelmelk wat afkomstig is uit Spanje. Dit staat bekend om voedende eigenschappen. De biologische agavesap (nectar) uit Mexico zorgt dat droog haar weer tot leven wordt gebracht, klinkt goed toch?

Werken deze shampoo en conditioner goed?
Ja! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, deze lijn ruikt zoet! Hier moet je natuurlijk wel van houden, maar persoonlijk vind ik dit echt heerlijk. Voor de budgetvriendelijke prijs doet Loving Blends prima werk. De shampoo en conditioner maken mijn haar schoon en zacht. Het ziet er gezond uit en mijn haar heeft een mooie glans gekregen, kortom: toppie!

Leuk weetje: Garnier schrijft op de website:
‘Onze Loving Blends shampoofles is 100% recyclebaar, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Momenteel is 30% van de fles gemaakt van gerecycled plastic en werken we aan de rest. We zijn er nog niet, maar we zetten ons iedere dag in om de negatieve impact op het milieu te verminderen.’

Helaas was het haarmasker niet verkrijgbaar in het filiaal waar ik de lijn kocht, dus deze wil ik nog wel een keertje testen. Kopen jullie wel eens haarverzorging van Loving Blends of kies je toch liever een ander merk?

Liefs
x

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close