Essence Nagellak: 3x lente!

Essence nagellak. In mijn stash liggen verschillende lakjes die ik allemaal graag draag. Onlangs scoorde ik 3 hele leuke kleurtjes voor de lente. Nieuwsgierig of deze lakjes ook iets voor jou zijn? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Essence nagellak

Ik kocht de onderstaande nagellak:

 • 04 Millennial Pink
 • 06 Frosted Kiss
 • 05 Sweet As Candy

Over Essence Nagellak

Essence verkoopt alweer een poosje de nieuwe gel-formule shine last & go. Deze nagellak blijft langer zitten, heeft een intense kleur en geeft een prachtige glans. De collectie bevat in totaal 50 kleuren die ook nog eens heel budgetvriendelijk zijn. Zo koop je al een lakje voor €1,69 per stuk.

Essence nagellak

Wist je dat de nagellak van Essence geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet getest worden op dieren? #yay!

04 Millennial Pink

Deze kleur is perfect voor de zomer als je het mij vraagt! Niet alleen omdat het lakje een lichte kleur heeft, maar ook omdat deze lichte pink nagellak erg mooi staat op een gebruinde huid.

Essence nagellak

Bij het aanbrengen merk ik al snel dat één laagje niet voldoende is. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto schijnt het lakje nog een beetje door op mijn nagels.

Het lakje dekt na twee laagjes wel prima en droogt ook lekker snel!

06 Frosted Kiss

Dit prachtige lakje Frosted Kiss kon ik natuurlijk niet laten liggen haha. Deze kleur past bij elke look en en heeft echt zo’n toffe parelglans.

Essence nagellak

Eén laagje is bij dit lakje echt voldoende. Super fijn, zo kun je deze kleur prima aanbrengen op een drukke dag als je weinig tijd hebt om je nagels te lakken.

Essence nagellak

05 Sweet As Candy

Sweet As Candy, de naam zegt het eigenlijk al. Een lieve, snoepige en zachtroze kleur! Een veilige kleur, niet te heftig en past overal bij.

Essence nagellak

Dit lakje zou ik aanraden als je geen overduidelijke nagellak wilt dragen, maar wel wilt dat je nagels netjes ogen. Eén laagje is dan voldoende.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ervaring

De applicator van de lakjes vind ik erg fijn. Niet te dun en niet te breed. Precies goed om het lakje in één beweging goed te kunnen lakken. Verder drogen de lakjes ook erg snel en geven ze een mooie glans.

Budgetvriendelijk, snel drogend en een groot assortiment. Koop jij nagellak van Essence?

Liefs
x

Join the Conversation

 1. De laatste vind ik denk ik nog het mooist, geniet van deze mooie lakjes 🙂

  1. Die is mooi he! <3

   Dank je wel. 🙂

 2. Ik heb toevallig laatst mijn nagels eens gedaan met een lakje van Essence! Hij lag al tijden in de kast, maar ik had hem nog nooit gedragen. De kleur was prachtig en ik vond het ook een fijne lak om mee te lakken.

 3. Ik heb er echt tig van deze lijn. Spotgoedkoop en van goede kwaliteit, echt top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close