Deze thee moet je komende winter proberen!

Als echte theeleut probeer ik veel verschillende smaken en soorten, maar als het buiten kouder wordt kies ik vaak toch weer het oude vertrouwde. In de winter drink ik graag een kruidige thee waarvan Pickwick drie hele lekkere smaken heeft! In dit artikel deel ik mijn favoriete smaken die jij stiekem ook echt eens moet proberen.

Pickwick Smooth Chai
Een heerlijke kruidige thee die uit de volgende ingrediënten bestaat: rooibos met kaneel, gember, kruidnagel en kardemom. Een pittig smaakje met een zacht karakter zoals de naam al zegt. De Smooth Chai bevat geen cafeïne en is 100% natuurlijk.

Pickwick Caramelised pear
Zin in iets zoets? Probeer dan de Caramelised pear. Een heerlijke zoete thee die proeft naar karamel, peer en zoethout. Hij smaakt precies zoals hij ruikt en is echt één van mijn favoriet als ik een avondje lekker met een boek op de bank zit. Deze zwarte thee is verrijkt met aroma’s, kaneel, zoethout, kamille, stukjes peer en karamel.

Pickwick Rooibos orginal
Rooibosthee komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Er zijn veel verschillende soorten rooibos te koop van Pickwick, bijvoorbeeld rooibos met een smaakje: Honing, Mango Perzik en Citrus. Toch kies ik altijd weer voor de neutrale smaak, de rooibos orginal. De smaak is niet zoet, maar proef juist een beetje kruidig naar Kaneel.


Naast deze heerlijke smaken van Pickwick ben ik ook dol op verse thee. Als mijn dag niet te druk is geweest vind ik het ook fijn om een vers (warm) drankje te maken. Denk maar eens aan gemberthee of Muntthee.

Wat is jouw favoriete smaak in de winter? En ga je liever voor verse of toch een zakje?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

Join the Conversation

  1. Mmm ziet der heerlijke thee uit.
    Ik en mijn zoontje zijn net begingen thee drinken en wat vinden we het heerlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close