Mijn favoriete foto op een canvas schilderij!

Vandaag wil ik met jullie mijn favoriete canvas schilderij delen. Ik mocht er één uitzoeken bij Canvas Company, waar ik erg blij mee ben. Vorig jaar had ik tijdens de vakantie een prachtige foto gemaakt van mijn auto in de bergen. Je snapt natuurlijk dat de keus niet moeilijk was om deze foto te laten vergroten. Lees je mee?

canvas

Wie is Canvas Company?

Canvas Company verkoopt veel wanddecoratie zoals de onderstaande producten.

  • foto op hout
  • foto op plexiglas
  • tuinposters
  • schoolplaten
  • fotobehang
canvas

Wil je iemand een speciaal cadeau geven? Bekijk dan eens het kopje: fotocadeaus. Je kunt daar bijvoorbeeld een foto op een lamp laten drukken of een leuk foto kussen kiezen. Er is veel leuks te vinden dus het is echt een aanrader om de website eens te bezoeken.

canvas

Het bestellen van mijn foto op canvas ging super makkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en of je het schilderij staand of liggend wilt hebben. Na het uploaden van jouw favoriete foto kun je nog kiezen voor een fotocontrole, fotobewerking en een prachtige lijst.

Mijn ervaring

Ondanks dat dit een gesponsord artikel is kan ik wel oprecht zeggen dat ik enthousiast ben! De kleuren van de foto zijn scherp net zoals het originele exemplaar. Verder voelt het doek stevig aan en het ophangmateriaal is netjes bij het schilderij geleverd.

canvas

Ook belangrijk om nog even te vermelden: de levertijd is snel en de klantenservice is naar mijn ervaring super vriendelijk. 😉

Wat zou jij graag nog aan je muur willen hangen en zou je zelf een canvas schilderij nemen?

Misschien vind je deze artikels ook leuk om te lezen? Lifestyle-Wonen.

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Wat een mooie foto en tof dat je hem op canvas hebt laten afdrukken. Wij hebben ook verschillende foto’s op canvas hangen en andere producten van Canvas Company. Ondanks dat het een samenwerking is ben ik ook echt heel enthousiast over hun webshop en de verschillende toffe dingen die ze maken!

  2. Hey, ik zou nog graag een grote canvas foto van mijn 2 zoontjes samen aan de muur hangen hebben. Dit komt wel nog, eerst nog eens een mooie foto van hen beide maken in super schattige kledij. Je canvas van je auto vind ik ook heel mooi, vooral de achtergrond met de bergen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close