Beschermt Kruidvat onze huid tegen telefoons?

Al een tijdje heeft de Kruidvat een nieuwe huidverzorgingslijn te koop, Skin Science Daily Defense. Deze producten verzorgen niet alleen de huid maar beschermt ook tegen de schadelijke gevolgen van milieu invloeden zoals luchtvervuiling, uv straling, infrarood en blauw licht van computers, smartphones, tv, tablets enz.

Normaal gesproken geloof ik niet zo in producten die de huid kunnen beschermen tegen invloeden van het milieu of telefoons. Toch heb ik nog nooit eerder een lijn gezien die speciaal is ontwikkeld tegen de invloeden van buiten af. Hierdoor werd ik super enthousiast om deze producten te proberen, ik hoop jullie ook!

Als eerste kon ik deze face mist niet laten liggen. Ik vind het altijd heerlijk om in de ochtend snel en simpel mijn gezicht te sprayen. Hierdoor ben je gelijk goed wakker haha.

Maar dit is natuurlijk niet de enige reden. Wanneer je blogt betekent het ook dat je vaak (eigenlijk altijd) bezig bent achter je laptop/computer met het schrijven van artikelen of het bewerken van foto’s. Naast het vele schrijven ben je ook heel veel actief op alle social media kanalen waardoor je continu blauw licht van je telefoon opneemt. Van ’s ochtends vroeg tot s’ avonds laat. Wie zit er tegenwoordig nou niet veel op zijn telefoon of computer? Juist… ik denk stiekem iedereen wel haha!

De Face Mist verspreid een fijne nevel over mijn gezicht die heerlijk verfrissend aanvoelt. De spray kun je meerdere keren per dag aanbrengen maar ik zelf doe dit alleen in de ochtend.

Een echt pluspunt vind ik dat de spray over de make-up kan worden aangebracht of over de nachtcrème van dezelfde lijn!

De dagcrème helpt de zichtbare en onzichtbare schade aan je huid als gevolg van lucht- en lichtvervuiling tegen te gaan. Verder bevat de dagcrème SPF 20 wat onze huid beschermt tegen alle rare stralingen.

De dagcrème is heel luchtig en trekt lekker snel in mijn huid. Plakt niet en mijn gezicht glimt ook niet aan het einde van de dag. Erg prettig want normaal heb ik met veel dagcrèmes dat mijn gezicht aan het einde van de dag op een vette oliebol lijkt. Je kan je voorstellen dat niet heel fijn is haha.

Als laatste heeft de Skin Science Daily Defens ook nog gezichtsmaskertjes in de lijn zitten. Uiteraard kon ik de maskers niet laten liggen en probeerde ik ze graag uit. Het masker belooft warm te worden op de huid zodat de poriën gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Het masker zal de huid intensief reinigen, hydrateren en een zacht maken.

Toen ik het cupje opende kwam er een dik, kleverig grijs masker tevoorschijn. Het kleverige gedeelte sprak me niet echt aan omdat ik zoals verwachtte, het moeilijk uitsmeerde op mijn gezicht.

De cupjes zijn voor eenmalig gebruik en bevat 8 ml.

Breng het masker aan in ronddraaiende bewegingen en laat het daarna 10 minuten inwerken. Zodra je het masker aanbrengt op de huid voel je het gelijk warm worden, dit vond ik echt heel fijn!

Het masker blijft nat en droogt niet op waardoor je het ook heel gemakkelijk weer kunt verwijderen, van het gezicht met warm water.

Na het masker had ik echt een babyhuidje, zo heerlijke zacht en een fris gevoel!

Alle producten uit de lijn bevatten het ingrediënt marrubium vulgare extract, dit is een plantje dat rijk is aan forsythoside B. De forsythoside B beschermt onze huid tegen vrije radicalen. Verder bevat de spray het ingrediënt Blumilight en Citystem, het is bewezen dat deze twee ingrediënten de huid beschermen tegen de effecten van blauw licht. Wist jij dit al?

Om eerlijk te zijn ben ik een klein beetje in shock van deze heerlijke lijn! De producten verzorgen mijn huid top en ik merk zeker dat mijn gezicht in combinatie met de face mist en dagcrème tot in de puntjes hydrateren. Hieronder heb ik alle producten voor jullie op een rijtje gezet, klik op het product en bekijk meer informatie over de lijn van Skin Science Daily Defens.

Hebben jullie al eens wat gekocht van deze lijn ?

Liefs
x

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close