Dag en nachtcrème van Biocura

Is jullie huid ook zo zinnig als het aankomt op gezichtscrème? Die van mij wel! Toch ben ik deze winter een klein beetje zoekende naar een fijne dag en nachtcrème, om mijn huid voldoende te hydrateren tijdens de koude dagen. Deze leuke crèmes zijn van het merk Biocura en zijn gewoon te koop bij de Aldi. Nieuwsgierig of dit product iets voor jou is? Scrol dan eventjes naar onderen.

Design
Zodra ik de crèmes uit de verpakking haal valt het mij gelijk op dat ze er super luxe ogen! Totaal niet wat ik van de Aldi had verwacht. Een mooi glazen potje en een gekleurde deksel waarop het logo staat.

Hydraterende crème
De crème hydrateert de huid intensief en langdurig met een vochtcomplex van glycerine, hyaluronzuur, lychee-extract en panthenol. Klinkt goed toch! Dankzij de vitamine E en een speciale uvb/uva – filtercombinatie wordt onze huid beschermt tegen veroudering van de huid als gevolg van licht. Een hoop goede beloftes waar ik ook erg benieuwd naar ben!

De hydraterende dagcrème heeft een hele frisse geur die ook echt een aqua gevoel geeft door de mooie lichtblauwe kleur! De crème trekt snel in en mijn huid voelt gelijk heel fris aan, super fijn! De dagcrème maakt mijn huid niet vet, maar juist lekker zacht.

Nachtcrème 
De nachtcrème bevat een langdurig vochtcomplex van aquaderm, hyaluronzuur en provitamine b5. De crème zou een intensieve verzorging moeten bieden en voor een ontspannend en verzorgd huidgevoel.

De nachtcrème heeft een iets andere geur, minder fris en ruikt een heel klein beetje zurig. Dit is overigs niet iets waar je je aan stoort! Het valt mij op dat de crème in vergelijking tot de dagcrème een dikkere structuur heeft en iets langzamer in mijn huid trekt. De nachtcrème laat een klein beetje een vettig laagje achter.

Kopen jullie wel eens verzorgingsproducten van het merk Biocura?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close