Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Wraps kun je op allerlei manieren maken en vullen. Afgelopen week maakte ik wraps met een chili con carne vulling, die erg lekker waren. Het is helemaal niet zo moeilijk en leuk om te maken. Lees je mee?

Ingrediënten (2 á 3 personen)

  • 1 zakje geraspte kaas +/- 200 gram
  • 1 pot bruine bonen (680 gram)
  • 1 klein blikje mais (150 gram)
  • 1 grote ui
  • 1 rode paprika
  • 200 gram rundergehakt
  • 4 of 5 wraps
  • kruidenmix voor chili con carne (bijvoorbeeld Honing of Knorr)
  • 300 gram gehakt
Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Rul het gehakt in een pan met een klein scheutje olie. Als het gehakt gaar is kun je de gesneden paprika en ui toevoegen. Bak dit enkele minuten mee.

Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Voeg nu het zakje kruidenmix volgens de gebruiksaanwijzing toe en laat dit enkele minuten sudderen op laag vuur.

Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Daarna kun je de bruine bonen en de mais door de saus mengen. Laat de saus op laag vuur pruttelen en schep af en toe om. Na enkele minuten is de saus klaar.

Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Vul de wraps met de chili con carne vulling en leg deze in een ovenschaal. Bestrooi de wraps met een flinke lading kaas en schuif ze in een voorverwarmde oven op 150 á 170 graden.

Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Na ongeveer 8 minuten, als de kaas is gesmolten, zijn de wraps klaar om gegeten te worden!

Misschien vind je dit recept ook leuk?

Wraps met chili con carne vulling en geraspte kaas

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om losse kruiden te gebruiken, om de chili con carne saus te maken. Met wat voor ingrediënten vul jij het liefste een wrap?

Eet smakelijk!

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *