Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 38

Goedemorgen! Leuk dat je dit weekmenu hebt aangeklikt. Het is weer tijd om ons avondeten te delen. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit. Lees je gezellig mee?

Maandag

Maandag aten we rijst met een gebakken eitje, stukjes ananas en blokjes kip. Heel basic, maar de combinatie is super lekker!

Dinsdag

Dinsdag stond er verse spinazie met gekookte aardappels en een kipschnitzel op het menu! Lekker en gezond. Wat is jouw favoriete gezonde maaltijd?

Woensdag

Mocht je boodschappen doen bij de Lidl, probeer dan eens de kipsaté blokjes. Die zijn hier momenteel echt favoriet! <3

Ik bakte de kip, kookte de broccoli en bakte de krieltjes. Verder bakte ik ook nog wat ringen ui om het avondeten vrolijker te maken. :p

Donderdag

Tijd voor pannenkoeken! We hadden hier beide zin in en besloten de keuken in te duiken. Ik maakte een pannenkoek met gesnipperde ui, geraspte kaas, ananas en salami. Beleg jij jouw pannenkoek ook?

Vrijdag

Vrijdag had ik een drukke werkdag en was het buiten heel regenachtig. Tijd voor een stamppot dus! Ik kookte de aardappels, andijvie, bakte spekjes en maakte gehaktballen. #smullen

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

weekmenu

Zaterdag

Het weekend aten we patat uit de oven met salade en (kip) satéstokjes. De kip had ik zelf gemarineerd met een zakje van Conimex: marinademix saté.

weekmenu

Zondag

De foto spreekt misschien niet gelijk aan, maar het spinazie-omelet wat op het broodje ligt is onwijs lekker! Het is gezond, vegetarisch en ook echt niet moeilijk om te maken.

Voordeel: je kunt het van te voren maken en bewaren in de koelkast. Ideaal op drukke dagen. 🙂

Je kunt het recept hier lezen: Spinazie-omelet of bekijk het onderstaande filmpje op mijn Youtube-Kanaal.

weekmenu

Dit was het weekmenu weer van deze zondag! Zie ik je volgende week terug?

Bekijk hier ook de andere weekmenu’s:

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie