Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 37

Tijd voor een nieuwe ronde inspiratie met verschillende gerechten die op ons weekmenu stonden. De afgelopen dagen aten wij simpel maar voedzaam. Ook zaten daar een paar fijne recepten tussen die zeker het proberen waard zijn. Lees je weer gezellig mee?

Maandag

Dit is echt één van mijn favoriete maaltijden. Super simpel om te bereiden en het is gezond. We aten verse spinazie met gekookte aardappels en gemarineerde kipfilet haasjes. Ik prak mijn aardappels altijd door de spinazie. Ben jij ook van het prakken en maak je een weekmenu?

Dinsdag

Dinsdag maakte ik chili con carne op aanraden van Daniel. Een super goed idee en het smaakte heerlijk! Ik maakte de chili con carne vers en serveerde het met ijsbergsla en een schepje zure room. <3

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Woensdag

Woensdag aten we gebakken aardappeltjes met gekookte broccoli en een gepaneerde kipschnitzel. Dit zijn ideale maaltijden op drukke dagen, helemaal goed.

weekmenu

Donderdag

Tijd voor groene curry! Ik had in het verleden al eens rode curry gemaakt, maar nog nooit groene curry. Tijd om hier verandering in te brengen.

Ik gebruikte een pakje van het huismerk Jumbo: Jumbo Boemboe Groene Curry

Door de curry deed ik verse sperziebonen, blokjes kip, paprika en ui. Een klein beetje pittig, maar dit kun je milder maken door iets meer kokosmelk toe te voegen!

Vrijdag

Vrijdag hadden we beide een drukke werkdag waardoor we geen zin hadden om nog te koken. Een goede reden om pizza’s in de oven te schuiven haha! #pizzatime

Ik at een pizza speciale. Deze was gevuld met salami, ham, champignons en kaas.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag probeerde ik voor de tweede keer in mijn leven hutspot te maken. Gelukkig was het deze keer wel gelukt en ook nog eens lekker haha. De vorige keer was echt dramatisch, laat ik dat maar niet vertellen. ;p

Zondag

Zondag probeerde ik een nieuw recept met zalm. Ik maakte een heerlijke pasta die zelfs ik lekker vond, ook al ben ik geen fan van zalm haha. Wat bepaalde combinaties al niet kunnen doen. ;p

Het recept plaats ik binnenkort op mijn blog, coming soon!

weekmenu

Zit er iets lekkers voor je tussen? Mocht je meer inspiratie zoeken, klik dan eens op één van de onderstaande weekmenu’s.

Ik ben nieuwsgierig, maak jij een weekmenu of bekijk jij het avondeten per dag? 🙂

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Immie
  1 november 2020 / 11:54

  Hoi Fabiënne,
  Wat een heerlijk weekmenu weer! Je hebt me op een idee gebracht om snel weer eens chili con carne te eten. Ik maak ook meestal een weekmenu, vooral nu tijdens de corona crisis, zodat ik maar een keer per week naar de supermarkt hoef. Dit aten wij afgelopen week:
  Maandag: ovenschotel met prei en pittig gehakt
  Dinsdag: jouw recept van romige pasta met bloemkool😋
  Woensdag: visschotel uit de oven met groene asperges
  Donderdag: stamppot boerenkool met spek en worst
  Vrijdag: borrelavond met warme en koude tapashapjes
  Zaterdag: nasi goreng met pindasaus en gebakken ei
  Vanavond: gestoofde kippenpoten met kokosmelk, prei en paprika met nog een restje nasi van gisteren.
  Fijne zondag samen!
  Groetjes van ons😘

  • 1 november 2020 / 14:48

   Bedankt voor de leuke reactie! Jullie weekmenu ziet er heerlijk uit, als ik het zo lees. 🙂
   Jullie ook een fijne zondag nog.

   Liefs
   x

 2. 2 november 2020 / 12:57

  Zoals je weet maak ik meestal wel een weekmenu, wil niet zeggen dat het altijd zo loopt als op de planning, maar het is een handige hou vast met de boodschappen. Dit weekmenu ziet er weer heerlijk uit. Ik moet ook weer eens chili con carne maken, dat vind ik zo lekker, maar het is echt al weer even geleden. Thanks voor het idee 😀

  • 2 november 2020 / 13:41

   Graag gedaan! Fijn dat je inspiratie uit dit weekmenu hebt kunnen halen. 🙂