Instagram

Weekmenu nummertje 65

Het is zondag dus tijd om een nieuw weekmenu op mijn blog te delen. Afgelopen week stonden er veel lekkere recepten op tafel en probeerde ik een nieuw gerecht. Hopelijk krijg je weer wat inspiratie door dit weekmenu! Lees je gezellig mee?

Let op: Deze rubriek gaat binnenkort verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

We starten de week weer met gebakken aardappeltjes, gekookte snijbonen en een lekkere kipsaté schnitzel. Door de aardappeltjes wok ik vaak nog wat champignons, aanrader!

Weekmenu

Dinsdag

Voor mijn blog had ik een poosje geleden het recept uitgewerkt voor gevulde paprika’s. Onwijs lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Het recept komt binnenkort online.

Omdat de paprika’s zo goed waren gelukt besloot ik deze dinsdag nog een keertje te maken. Verder aten we er nog wat aardappelkroketjes bij. #smullen

Weekmenu

Woensdag

Woensdag maakte ik weer eens deze heerlijke pasta met zalm. De pasta is o.a. gevuld met mais, rode ui, verse dille en roomkaas. Echt een aanrader, ook als je niet groot fan bent van zalm. <3

Het recept kun je hier lezen:

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we weer gebakken aardappeltjes. Wij vinden dit beide een hele lekkere maaltijd en daarnaast is het ook nog eens snel klaar. Dus ook ideaal om te maken na een drukke dag. Naast de aardappeltjes aten we gekookte broccoli en een gemarineerde kipburger.

Vrijdag

Vrijdag ging ik naar de supermarkt om alle boodschappen weer aan te vullen. Tijdens het winkelen kwam ik dit wereldgerecht van Knorr tegen: Gnocchi di Patate Foodtrips.

Een lekker vegetarisch gerecht met spinazie en gnocchi. Ik besloot dit gerecht niet vegetarisch te maken, maar met kip. Ook heel lekker!

Weekmenu

Zaterdag

Ik kan zo blij worden van de zon! Zaterdag was echt een heerlijke dag en besloten we te barbecueën, love it. <3

Zondag

Zondag aten we de restjes van het barbecueën. We aten 2 worstjes en stuk overgebleven hamburger met verse spinazie. Voor de barbecue had ik stokjes gemaakt met krieltjes en ui. Een prima combinatie.

Hopelijk vond je dit weekmenu leuk om te lezen. Volgende week staat er weer een nieuw item klaar!

Meer inspiratie nodig?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 25 juli 2021 / 10:48

    Ik ben gekker op de herfst en de winter, maar de zomer heeft ook zeker z’n voordelen.
    De prachtige bloemen, de vlinders die je ziet fladderen en het heerlijk buiten eten en genieten van elkaar.