Instagram

Weekmenu met makkelijke recepten #8

Het was een weekmenu met makkelijke recepten dit keer. We aten verschillende recepten die onwijs lekker waren. Benieuwd naar ons avondeten? Lees dan verder!

Psst. Volg jij mij al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Meestal starten we de week met Hollandse kost, maar maandag had ik echt zin om te koken en maakte ik deze wraps met chili con carne, tevens een blog recept!

De wraps waren super lekker en het is weer eens iets anders dan de variant met kip, die we normaal eten. 😉

Dinsdag

Toen deze rubriek nog niet bestond aten we mega vaak stamppot. Ik schrok stiekem een beetje dat ik geen stamppot terug kon vinden in mijn andere 7 weekmenu’s haha. Het werd de hoogste tijd om weer eens andijviestamppot te maken, heerlijk!

Bij de stamppot aten we gepaneerde kipfilethaasjes.

Wat aten wij deze week? - nummertje 8 (weekmenu's)

Woensdag

Woensdag aten we rijst met stroganoffsaus en gekookte snijboontjes. Een heerlijke maaltijd en echt een aanrader om eens te maken, als je zin hebt om te koken!

Wat aten wij deze week? - nummertje 8 (weekmenu's)

Donderdag

Verse spinazie is bij ons thuis echt een favoriet. Simpel te bereiden en mega lekker! Wij eten dit dan ook vaak met gekookte aardappels. Dit keer serveerde ik kibbeling bij de spinazie i.p.v. een kipschnitzel. Vis past namelijk heel goed bij zo’n maaltijd. 🙂

Vrijdag

Eén keer in de week doe ik samen boodschappen met mijn vriend. Van te voren maak ik een lijstje wat we die week willen eten. We houden altijd één dag heel simpel, zodat je iets makkelijks kan koken, als de dag anders loopt dan verwacht. Dit is echt een gouden truc.

Vrijdag was namelijk een dag dat alles anders liep en er weinig tijd was om te koken. Ik bakte shoarma in een pan en deed broodjes in de oven. Een snelle snack Friday met broodjes shoarma en knoflooksaus!

Zaterdag

Zaterdag aten we bruschetta salade met rucola, aardappelgratin en een schnitzel. Het is niet alleen een super fijne combinatie, maar ook nog eens mega lekker!

Misschien vind je deze weekmenu’s ook leuk om te lezen?

Weekmenu met makkelijke recepten

Zondag

Zondag is typisch zo’n fijne dag om eind van de middag of avond lekker te borrelen en wat hapjes op tafel te zetten. Vooral als het een drukke week is geweest, vind ik dit heerlijk.

In de middag aten we deze aardappelsalade, die ik tevens had gemaakt voor mijn blog. De aardappelsalade is gevuld met: aardappelkrieltjes, bosui, mais, spekjes, peper, zout, dille en een schepje yofresh. Echt een toppertje!

makkelijke recepten

Later aten we nog een omelet met verse groenten en stonden er toastjes met tonijn op tafel. Sunday Funday!

Weekmenu met makkelijke recepten

Hopelijk vond je het leuk om dit weekmenu met makkelijke recepten te lezen. Wat heb jij de afgelopen week gegeten?


Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Immie
  6 april 2020 / 09:57

  Mijn favoriete maaltijd van afgelopen week was die van zaterdag. Toen heb ik een koolhydraatarme moussaka gemaakt. Heerlijk!
  Groetjes!

  • 6 april 2020 / 10:58

   Oeeh! Dat klinkt erg lekker.
   Moussaka staat nog op mijn lijstje om ooit eens te maken. 🙂