Instagram

Recent

 • Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring

  Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring
 • Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!

  Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!
 • Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

  Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

Weekmenu met lekkere recepten – Nummertje 64

Een weekmenu met lekkere recepten. Wat aten jullie de afgelopen week? Wij aten o.a. stamppot, pasta en ik maakte een heerlijke ovenschotel met broccoli. Tijd om het weekmenu van afgelopen week weer met jullie te delen. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Ik ben stiekem wel nieuwsgierig of er meer mensen zijn die stamppot eten in de zomer? Ik ben dus zo’n persoon haha. Maandag maakte ik andijviestamppot met spekjes en rookworst. #smullen

Weekmenu

Dinsdag

Een hele tijd geleden heb ik dit recept op mijn blog geplaatst en we eten het nog regelmatig. De gevulde wrap met vissticks, spinazie en ravigotesaus. Een heel leuk recept voor de zomer of om eens te maken als lunch. Klik op de onderstaande link om het recept te lezen.

Weekmenu

Woensdag

Woensdag scheen de zon dus we konden lekker buiten genieten van ons avondeten. Eten jullie vaak buiten in de zomer? Ik maakte gehaktballen, kookte asperges en bakte aardappeltjes met wat gehakte champignons. Een simpele maaltijd kan zo lekker zijn!

Weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we deze heerlijke pasta pesto met kipballetjes. Het recept is inmiddels online gekomen en kun je hier lezen:

Weekmenu

Vrijdag

Vrijdag had ik niet veel op de planning staan en vond ik het tijd om een nieuw gerecht te proberen. Ik maakte deze ovenschotel met rijst, kip en broccoli. Een heerlijk recept dat ik in de toekomst zeker nog een keertje wil maken. Het gerecht kun je hier lezen: Romige kip met rijst en broccoli

Weekmenu

Zaterdag

Tijd om rode curry met aardappelpuree te maken. Eén van mijn favoriete gerechten dat geschikt is op een drukke dag. Het gerecht is onwijs makkelijk om te maken en super lekker van smaak. Ik gebruik o.a. een pakje kokosmelk van 200 ml en een pakje rode curry van de Jumbo. Door de curry doe ik vaak wat champignons, ui, paprika en kip. #smullen

Zondag

Heb je vlees dat is overgebleven van de barbecue? Snij al dat vlees in stukken, bak in de pan en meng dit door je favoriete pasta met wat tomatensaus. Breng op smaak met een snufje zwarte peper en wat basilicum en je hebt een heerlijke pasta!

Dit was zo’n pasta die ik na de barbecue had gemaakt en had ingevroren. Ideaal op een zondag om te eten als je geen zin hebt om te koken. #tip

Hopelijk heb je weer inspiratie gekregen van dit weekmenu. Wat heb jij de afgelopen week gegeten en maak je een weekmenu?

Meer weekmenu’s lezen? Klik dan op de onderstaande link.

Tot volgende week!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Immie
  19 juli 2021 / 11:50

  Hoi Fabiënne,
  Nou, ik ben ook een persoon die altijd wel stamppot wil eten hoor. Afgelopen week zelfs twee keer! Dit was ons weekmenu:
  Maandag: witlofschotel (een recept van omroep Max)
  Dinsdag: stamppot spruitjes met pittig gehakt (een recept van Familie over de kook)
  Woensdag: bami goreng met gebakken ei, pindasaus en kroepoek
  Donderdag: stamppot zuurkool met spekjes en een Hema rookworst
  Vrijdag: uitgebreide borrelplank
  Zaterdag: bbq in de tuin
  Zondag: heerlijke nasi met een gebakken ei met bacon gemaakt door jouw moeder😃

  Groetjes!

  • 19 juli 2021 / 13:44

   Gelukkig ben ik niet de enige haha!
   Jouw weekmenu was ook geslaagd zo te zien, heerlijk! Ik ga de stamppot zuurkool onthouden voor de volgende keer. 🙂

   Groetjes!

 2. 19 juli 2021 / 17:20

  oh wauw die romige pasta ziet er ook echt heerlijk uit zeg! ik ga het recept eens eventjes bekijken