Photo-plog Februari 2019: Weekendje weg en klussen

Februari was een onwijs leuke maand, maar ook super druk! Nieuwsgierig wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder.

Aangezien het de laatste paar dagen van februari super lekker weer was ging ik samen met mijn vriend een ‘zomerse’ wandeling maken. In het park schoten we een aantal leuke Instagram foto’s en genoten we van de warme zonnestralen, heerlijk!

Een hele poos geleden kochten we een kruidenrekje bij de Ikea wat al bijna een jaar in de verpakking lag. Tijd om dit rekje in elkaar te zetten zodat de kruidenpotjes ook een mooie plekje in huis krijgen. (Ohja het is gelukt hoor!)

Naast het schrijven van artikels en leren voor mijn examens, moest er ook nog een muurtje in de verf worden gerold. Gelukkig was dit het enige muurtje in huis wat nog niet geverfd was, dus het was zo gepiept!

Na een dagje shoppen in Lemmer besloten mijn vriend en ik een koffiemomentje te houden. We zaten heerlijk in het zonnetje en dat in de maand Februari! Lemmer is trouwens een super gezellig plaatsje in Friesland wat leuke terrassen heeft. Echt veel kledingwinkels heb je er niet, maar wel veel plaatselijke winkeltjes zoals een drogist of van die leuke ‘meubel’ winkeltjes!

Dit toffe canvas set kwamen we tegen in de winkel en konden we niet laten liggen! We hingen het dezelfde middag nog aan de muur en het geeft gelijk meer sfeer in huis, helemaal leuk!

Het leukste van deze hele maand vond ik toch wel het weekendje weg. We verbleven in het Hotel Landgoed Ehzerwold. Het hotel heeft 3 sterren en de prijs is zeker de moeite waard om te overnachten! We hebben er niet alleen heerlijk gegeten en ontbeten maar ook gewandeld, plaatjes bezocht en met de auto rondgereden. Een prachtig gebied wat een stukje rust biedt.

Zondag keken we bijna de hele dag Prison Break en hingen we lekker op de bank.

Well, dit was het weer voor deze maand!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *