Instagram

Recent

  • Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring

    Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring
  • Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!

    Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!
  • Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

    Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

Wat aten wij deze week? – nummertje 3

Weer een nieuwe ronde met gerechten en hopelijk nieuwe inspiratie voor jou. Lees je weer gezellig mee?

Maandag

Maandagavond aten wij typisch Hollands. Verse spinazie met kippenpootjes uit de oven en gekookte aardappels. Zoals je in de vorige weekmenu’s kon lezen, ben ik niet zo dol op gekookte aardappels, maar met spinazie of stamppot vind ik het echt geen straf! Lucky me haha.

Wat aten wij deze week? - nummertje 3

Dinsdag

Een tijdje geleden had ik dit recept gemaakt en omdat het zo lekker was, aten we dit nog een keertje. Mocht je deze gevulde pasta met salami uit de oven nog niet hebben gespot in mijn weekmenu’s: klik hier voor het recept!

Wat aten wij deze week? - nummertje 3

Woensdag

Tijd voor een simpel, maar voedzaam gerecht. Dit keer werd het broccoli met een cordon blue en aardappelschijfjes. Omdat ik nog spekjes in de koelkast had liggen, besloot ik deze door de aardappels te bakken samen met een gesnipperde ui.

Soms vergeet ik vlees te kopen op een drukke dag en dan is het super handig dat er een cordon blue in de vriezer ligt! Ik koop deze meestal bij de Aldi. Heb jij nog zo’n handige tip?

woensdag

Donderdag

Donderdagmiddag was het tijd om boodschapjes te doe. Er stond toevallig een viskraam op het pleintje. Het is dus niet heel moeilijk om te raden wat wij deze avond hebben gegeten haha! Lekker makkelijk en extra genieten omdat we bijna nooit kibbeling eten.

Wat aten wij deze week? - nummertje 3

Vrijdag

Verse ravioli met pesto, bloemkool en taugé. Ohja en de pesto maak ik ook vers, geen kant en klare potjes! Deze pasta vind ik echt verrukkelijk door de verse groenten en weinig saus, behalve de pesto. Klik hier om de recepten te lezen:

raviolli

Zaterdag

Omdat er nog pesto over was, besloot ik een simpele pasta pesto te maken. Super basic, maar prima te doen! Bij de pasta aten we een kipburger.

zaterdag

Zondag

Weer een nieuw gerecht gemaakt en deze is voor herhaling vatbaar! Het is zoete rijst met Thaise groente en blokjes kip. Erg lekker. Ik serveerde er wat gebakken uitjes bij en schijfjes komkommer, helemaal top! Het recept kun je hier vinden: zoete rijst met Thaise groente en blokjes kip.

zondag

Zo, dit was weer een ronde vol met gerechten en inspiratie. Zit er iets tussen wat je lekker lijkt? Tot de volgende keer!

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *