Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 1

Yay, dit artikel is het begin van een nieuwe rubriek die voortaan op mijn blog te lezen is! Misschien vind je het leuk om mijn weekmenu te lezen of ben je nieuwsgierig en scrol je er even snel door, allebei leuk! Hopelijk geef ik je met deze simpele gerechten een beetje inspiratie, kijk je mee?

Maandag

Snijbonen heb ik laatst voor het eerst gegeten en poeh.. die zijn lekker! We aten hier snijboontjes, kippenpoten en aardappeltjes uit de oven die gekruid waren met rozemarijn. De aardappeltjes voor in de oven kocht ik bij de Jumbo, maar je kunt ze eigenlijk bij elke supermarkt wel kopen. Snel en makkelijk, en ook nog eens lang houdbaar, ideaal om dus zo’n bakje in de koelkast te hebben!

weekmenu 1

Dinsdag

Kip Kerrie met rijst en ook weer snijboontjes. Ik had nog een restje over dus dit kon bij de rijst. Het smaakte overigens ook nog heel goed, echt een fijne combinatie. Mocht je het gerecht ook willen maken, klik dan hier: Kip kerrie met rijst, rozijnen en sperzieboontjes.

weekmenu 1

Woensdag

Een drukke dag dus het werd een simpele maaltijd. Aardappelkroketjes uit de oven, wokgroente en blokjes kip die ik zelf gekruid had. Super simpel, maar wel heel fijn!

weekmenu 1

Donderdag

Deze pasta was mega lekker, ondanks dat ik het zelf had bedacht. Inmiddels staat er ook een recept op mijn blog, dus als je benieuwd bent: Gevulde pasta met salami uit de oven.

Ik gebruikte verse tortellini die ik vervolgens met groente en tomatensaus in een ovenschaal de oven in deed. Na 10 minuten stond er een heerlijk gerecht op tafel, helemaal top.

weekmenu 1

Vrijdag

Omdat ik niet super dol ben op gekookte aardappelen, kies ik vaker voor krieltjes, aardappelschijfjes of aardappels uit de oven. Dit keer had ik aardappelschijfjes gebakken met gemarineerde kip en sperzieboontjes.

weekmenu 1

Zaterdag

Het weekend aten we deze erwtensoep. Ik kreeg nog een restje van mijn moeder, dus ik hoefde niet te koken. Dit is natuurlijk ook wel eens fijn!

erwtensoep

Zondag

Mijn vriend wilde al een tijdje zoete aardappelfrietjes eten, dus zondag was een goed moment. Omdat we in de avond nog plannen hadden, aten we ook deze dag makkelijk. Een broodje shoarma met verse knoflooksaus en zoete aardappelfrietjes uit de oven.

shoarma

Zo, dit was het weekmenu! Hopelijk geeft het jou inspiratie voor komende week of vond je het gewoon leuk om even te loeren. Eet smakelijk!

Liefs,
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *