Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 54

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuw weekmenu. Afgelopen week aten wij verschillende gerechten die ik graag met jullie wil delen. Hopelijk krijg je weer wat leuke inspiratie door dit weekmenu. Lees je gezellig mee?

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort van verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandagavond aten we stamppot boerenkool met spekjes en rookworst. Smullen!

weekmenu

Dinsdag

Eén van mijn favoriete pasta’s op dit moment is Carbonara. Een hele romige en smaakvolle pasta. Het gerecht is snel klaar en is ideaal om te maken op een drukke dag. Binnenkort zal ik dit recept op mijn blog plaatsen, love it!

Woensdag

Woensdag was het tijd voor salade, gebakken aardappeltjes met champignons kipsaté schnitzel. Wij eten de schnitzels met saté regelmatig, deze zijn van de Jumbo.

Tip voor variatie: Hak een aantal overgebleven champignons en bak deze kort mee met de aardappeltjes. Even op smaak brengen met een snufje zwarte peper en zout. Super lekker!

Donderdag

Het was alweer een tijdje geleden dat we rijst hadden gegeten met broccolisaus. Het recept kun je op mijn blog vinden. Je maakt de saus o.a. met verse broccoli, bloem en kruiden. Gezond en erg smaakvol. Bij de rijst serveerde ik nog 3 mini loempia’s uit de oven.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag maakte ik zelf weer eens gehaktballen. We aten er gekookte snijboontjes bij met gebakken krieltjes en een gekookt ei. Ook besloot ik nog wat ringen ui te bakken met wat overgebleven champignons. Een zeer geslaagde maaltijd. 🙂

Zaterdag

Zaterdagavond speelde we spelletjes en maakte we verschillende hapjes. Koken deed ik dus niet, ook wel eens lekker. <3

weekmenu

Zondag

Bobotie aten wij vroeger heel vaak. Ik maakte het destijds met een pakje van Knorr, super lekker! Inmiddels staat er ook een eigen creatie op mijn blog, zeker het proberen waard. <3.

Wat is jouw favoriete gerecht van Knorr?

weekmenu

Hopelijk vond je dit weekmenu leuk om te lezen of heb je er inspiratie uit kunnen halen. Zie ik je volgende week terug?

Meer weekmenu’s lezen? Klik hier: Weekmenu’s.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 1 maart 2021 / 20:40

  Het ziet er weer allemaal heerlijk uit! Ik moet nog even verzinnen wat we morgen gaan eten, volgens mij lag de vriezer vol met kip.. dus het zullen veel kip gerechten worden deze week.

  • 2 maart 2021 / 13:10

   Lekker! Deel je dit soort gerechtjes ook op je blog? Lijkt me tof om te lezen. <3

 2. 3 maart 2021 / 17:01

  Ziet er weer super uit! Bobotie is ook mijn favoriete wereldgerecht van Knorr