Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 53

Goedemorgen! Leuk dat je dit nieuwe weekmenu hebt aangeklikt. Afgelopen week stonden er weer fijne gerechten op tafel waaronder een aantal fijne restjes. Lees je gezellig mee?

Let op:
Dit recept gaat binnenkort van deze site verdwijnen. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Maandag

Maandag lagen er nog een aantal restjes in de koelkast waaronder spinazie. Ik besloot een lasagne van spinazie te maken. Het recept kun je vinden op mijn blog. Zelfs vriendlief vindt deze variant geweldig, ondanks dat het een vegetarisch recept is haha!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we verse spinazie met gekookte aardappels en een worstje. Simpel maar super lekker!

weekmenu

Woensdag

Een poosje geleden schreef ik in een weekmenu dat ik macaroni maak van de restjes groente en vlees na een avond gourmetten. Ik snij al het vlees in kleine stukjes en bak dit samen met de groenten in een pan. Even macaroni koken, mengen en invriezen maar!

De macaroni smaakt onwijs lekker door alle verschillende kruiden en soorten vlees. Echt een aanrader. <3

Meestal kan ik twee porties macaroni maken na een avond gourmetten. Dinsdagavond haalde ik een portie uit de vriezer zodat we dit woensdag konden eten. Love it.

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we een heerlijke ovenschotel met shoarma, sperzieboontjes, ui, tomatenblokjes, aardappelschijfjes en geraspte kaas.

Het recept kun je hier lezen: Ovenschotel met shoarma, aardappelschijfjes en geraspte kaas

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we witte bonen in tomatensaus met aardappelblokjes en een krokandel.

De laatste tijd koop ik geen aardappelschijfjes meer, maar schil ik zelf aardappelen. Even in blokjes snijden en 20 minuten bakken in een pan. Daarna voeg ik wat grof gehakte champignons toe en bak ik dit samen met een snufje peper en zout nog 1 minuut mee. Super lekker!

weekmenu

Zaterdag

Zaterdagavond hadden we beide geen zin om te koken en besloten we lekkere hapjes op tafel te zetten. Later op de avond schoven we nog een paar aardappelkroketjes in de oven. #dikkeprima.

Zondag

Tijd voor kip tandoori met kroepoek en gebakken uitjes. Ik had nog een family pack in de kast staan, dus ik kon een extra grote pan maken. Eigenlijk zijn dit soort maaltijden heel fijn omdat je de andere helft kunt invriezen. 🙂

weekmenu

Zó! Dit was het weekmenu weer voor deze week. Hopelijk heb je er weer inspiratie van gekregen!

Meer weekmenu’s lezen? Klik dan op de onderstaande linkjes.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 21 februari 2021 / 14:06

    Hmm ik heb weer wat inspiratie gekregen 🙂 Wat is een krokandel? Ik ben heel benieuwd haha.