Wat aten wij deze week? – nummertje 51

lockdown

Goedemorgen! Leuk dat je dit nieuwe weekmenu hebt aangeklikt. Afgelopen week stonden er weer fijne maaltijden op tafel. Hopelijk krijg je weer wat inspiratie van dit weekmenu. Enjoy!

Maandag

Maandag aten verse spinazie met een gekookt ei, aardappelschijfjes met spekjes en een kipsaté schnitzel. De aardappelschijfjes met spekjes en ui zijn trouwens van de Aldi en zijn echt een aanrader voor als je snel moet of geen zin hebt om te koken. Het is net even iets anders dan gewoon aardappels en je kunt ze ook nog eens lang bewaren in de koelkast! <3

Dinsdag

Dinsdag stond de vegetarische pasta op ons menu. Een hele fijne pasta die je van te voren kunt bereiden en bewaren in de koelkast. Bij de pasta aten we nog gepaneerde kiphaasjes.

Het recept van de vegetarische pasta kun je vinden op mijn blog: Koude pastasalade met zongedroogde tomaat en feta – vegetarisch

Woensdag

Rode curry met aardappelpuree en snijboontjes, heerlijk! Het gerecht is heel makkelijk om te maken, aanrader als je eens iets nieuws wilt proberen.

Door de curry deed ik grof gehakte champignons, ui en kip. #smullen

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we weer eens de ovenschotel met shoarma. Het was alweer een poosje geleden, dus zodoende besloten we dit gerecht te maken. Het recept kun je vinden op mijn blog.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag was het 1e kerstdag en maakte ik dit heerlijke gevulde stokbrood met gehakt, paprika en ui. Een fijne lunch en een onwijs lekker recept! Binnenkort zal ik hier een leuke blogpost over schrijven. <3

Vrijdagavond aten we bij familie. Daar heb ik helaas geen foto van het avondeten gemaakt.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdagavond, 2e kerstdag aten we ook bij familie waar ik nogmaals vergeten ben om het avondeten te fotograferen, oops! Uiteraard allemaal coronaproof. 😉

Zondag

Zondag aten we thuis en hielden we nog een 3e kerstdag, gezellig! <3 Als voorgerecht aten we mosterdsoep.

weekmenu

Als hoofgerecht aten we rollade met ananas, boontjes, aardappelkroketjes en witlof uit de oven met ham en kaas. Ook had ik nog een schaaltje met champignons als bijgerecht. #genieten

weekmenu

Hopelijk heb je weer wat inspiratie gekregen van dit weekmenu of vond je het leuk om te lezen wat er bij ons op tafel stond! Wat heb jij gegeten met kerst? 🙂

Meer weekmenu’s lezen? Klik dan op de onderstaande linkjes.

Tot volgende week!

Liefs
x

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 7 februari 2021 / 12:58

    oh het ziet er allemaal weer heerlijk uit zeg!

  2. 7 februari 2021 / 21:32

    Het ziet er allemaal top uit! Wij hebben eerste kerstdag duvelkesvleis gemaakt en tweede kerstdag hebben we rollade gegeten bij mijn schoonouders.

    • 16 februari 2021 / 15:40

      Dat klinkt heerlijk! Ik zou ooit nog wel eens willen proberen om duvelkesvleis te maken. Staat het recept toevallig op jouw blog? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?