Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 50

Leuk dat je dit nieuwe weekmenu hebt aangeklikt! Afgelopen week aten we weer verschillende gerechten en hielden we een Italiaanse avond met heerlijke vegetarische lasagne en stokbrood! Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag kookte ik de vegetarische risotto met champignons, echt een aanrader als je ooit eens risotto wilt maken! De risotto vulde we aan met vissticks, smullen! Dit recept kun je vinden op mijn blog!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag maakte we de restjes op en hielden we het simpel. Even wat aardappels schillen, snijden en bakken. Verder aten we er weer vissticks bij met salade. Ook deed ik nog wat stukjes champignons door de aardappeltjes en bracht ik alles op smaak met wat peper en zout. Aanrader!

Woensdag

Wist je dat rode curry ook heel lekker is met aardappelpuree i.p.v. rijst? Daar kwamen we woensdag achter haha. Door de curry deed ik blokjes kip, ui, en champignons. Verder aten we er verse haricots bij. Een geslaagde maaltijd!

Donderdag

Donderdag hielden we een Italiaanse avond en aten we lasagne met stokbrood en aioli. Ik mis het stiekem toch wel een beetje om niet uit eten te kunnen gaan. Dit was een goede oplossing en ook nog eens heel gezellig. <3

weekmenu

Het recept van deze lasagne wil ik binnenkort met jullie delen! Deze variant is ontzettend lekker en romig met spinazie en ricotta. Coming soon!

Vrijdag

Nog een hele fijne pasta is die van Knorr Kipfilet Romana. Simpel om te maken. Ik voeg zelf 150 ml kookroom toe i.p.v. 250 anders wordt de pasta wel erg nat. Tip!

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag bleven we spontaan bij mijn ouders eten en aten we chinees! #genieten. Hou jij van chinees? <3

weekmenu

Zondag

Zondag kookte ik niet en aten we de vegetarische gehaktballen en hamburgers van Meatless Farm die ik al eerder had bereid i.v.m. een samenwerking. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat beide vleesvervangers erg lekker waren.

Zo, dit was het weer voor deze week! Zie ik je zondag terug bij een nieuw weekmenu?

Meer inspiratie nodig?

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie