Instagram

Wat aten wij deze week ? – nummertje 32

Goedemorgen! Leuk dat je dit nieuwe weekmenu weer hebt aangeklikt. De afgelopen dagen aten wij gevarieerd. Hopelijk haal je er weer wat inspiratie uit. Enjoy!

Maandag

We starten de week met risotto en vissticks. Door de risotto deed ik champignons, ui, knoflook en kip. Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar dit gerecht is onwijs lekker en zo smaakvol! Dit recept kun je ook vinden op mijn blog.

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we verse spinazie met gekookte aardappels en een kipschnitzel. Ik prak dit soort maaltijden altijd en jij?

Woensdag

Woensdag was een hele drukke dag, maar gelukkig had ik hier ’s ochtends al rekening mee gehouden. Ik had daarom een restje kip tandoori uit de vriezer gehaald. Ideaal om dit soort maaltijden in te vriezen, als je over hebt. serveren met een eitje, kroepoek en gebakken uitjes, helemaal top.

weekmenu

Donderdag

EÊn van mijn favoriete maaltijden op dit moment is de spaghetti met bloemkool. Gezond, voedzaam en ook echt smaakvol! Dit gerecht is vegetarisch, maar wij vinden het altijd fijn om er nog iets van vis bij te eten. Dit keer een paar stukjes kibbeling.

Klik hier om het recept te lezen:

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag, zaterdag en zondag gingen wij nog even lekker een weekendje weg. We verbleven in een huisje op het recreatiepark De Boshoek. Mocht je volgend jaar in de zomer nog even weg willen, aanrader! #nospon

weekmenu

Vrijdag aten we bij een italiaan. Als voorgerecht een carpaccio en het hoofdgerecht lasagne bolognese. Smullen. <3

Zaterdag

Zaterdag aten we in het verblijf, aangezien we ook een keukentje hadden. Ik kookte broccoli, bakte krieltjes en nog wat kip. Simpel maar erg lekker.

weekmenu

Zondag

Na een leuk weekend weg te zijn geweest, kwamen we in de avond thuis. Zelf koken zat er niet meer in, dus aten we chinees. 😉

weekmenu

Het was dit keer vooral een weekmenu van pasta en rijst haha. Wat eet jij graag? Ben jij team pasta of team aardappel? Laat het weten in een reactie hieronder. 😉

Tot volgende week zondag.

Misschien vind je de andere weekmenu’s ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Jeanelle
  27 september 2020 / 09:08

  Ik ben zeker van het team pasta! Wat aardappelen betreft heb ik ze dan liever gebakken of bij de stamppot, houd niet zo van een gekookte aardappel. Thnx voor weer wat lekkere recepten!

  • 29 september 2020 / 09:38

   Bedankt voor je reactie!
   Ik sluit me bij je aan. Zelf hou ik ook meer van pasta en heb ik liever gebakken aardappels haha. 🙂