Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 28

Leuk dat je dit nieuwe weekmenu weer hebt aangeklikt! Het was een week met een verschillende gerechten, waaronder ook makkelijke recepten omdat het erg warm was. Lees je mee?

Maandag

Maandag maakte ik zelf bami, daar had ik echt zin in! <3 Super lekker en ook helemaal niet zo moeilijk om te maken. Ik gebruikte een pakje van Conimex, Bami Speciaal. Bij de bami maakte ik nog een chinees ei en verder aten we er gebakken uitjes bij en vegetarisch kroepoek van Jumbo eigen huismerk, aanrader!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag was een drukke dag en aangezien we in de middag wraps hadden gegeten met vissticks, hadden we niet zo’n honger meer.

Ik besloot daarom verse paprikasoep te maken, yummie!

Woensdag

Ook dinsdag was het warm en ben ik de hele dag aan het werk geweest. Het koken schoot er weer bij in, dus haalden we een verse pizza. Ik ging voor de pizza met shoarma. Deze is trouwens van de Lidl en kan ik echt aanraden. <3

weekmenu

Donderdag

Yes, dit mag je een maaltijd noemen haha. Eindelijk tijd en zin om weer even uitgebreid te koken. We aten gevulde pasta met courgette, paprika, ui en sperzieboontjes. Door de pasta deed ik wat pesto en we aten er nog een filetlapje bij.

Misschien vind je dit recept ook leuk om te lezen?

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag maakte ik een nieuw recept, weer een heerlijke quiche. Ik ga er verder nog niks over vertellen want dit recept komt binnenkort online. ;P

weekmenu

Zaterdag

Zaterdagavond keken we film en maakte we verschillende hapjes. Heerlijk zo’n avond. Wrap rolletjes, dipsaus, serranoham rolletjes, chips en pesto wrap rolletjes van de jumbo, smullen! Wat voor hapjes zetten jullie of tafel, op zo’n avond?

weekmenu

Zondag

Zondag maakte ik een nieuwe pasta met zalm, roomkaas, rucola en dille. Een heerlijke recept die ik binnenkort wil uitwerken en op mijn blog wil plaatsen. Deze pasta is ook heel lekker om koud te eten. Ideaal voor de warme dagen in de zomer.

weekmenu

Zó deze week was een afwisseling tussen makkelijke maaltijden en wat uitgebreidere recepten. Hopelijk heeft dit weekmenu weer wat inspiratie gegeven. Tot de volgende zondag!

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *