Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 27

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuw weekmenu. Hopelijk krijg je hier weer wat inspiratie door! Lees je mee?

Maandag

Ja, jullie zien het goed, broccoli haha! Met appelmoes vind ik het goed te doen. Deze groente zal dus vast vaker verschijnen in de weekmenu’s. 😉

Verder aten we er aardappelschijfjes bij en een vegetarische saté schnitzel van de Jumbo, erg lekker! Deze is trouwens gewoon van het eigen huismerk: Veggie Chef.

weekmenu

Dinsdag

Op een warme dag eet ik het liefst zo makkelijk mogelijk, maar wel gezond. Eén van mijn favoriete gerechten is dan ook de aardappelsalade. Deze kun je van te voren maken en bewaren in de koelkast. Klik hier voor het recept: Aardappelsalade met dille en bosui

Verder aten we er wokgroente bij met een filetlapje.

weekmenu

Woensdag

Woensdag aten we een recept met gnocchi. Dit recept kun je ook vinden op mijn blog. Ik kook de gnocchi, bak de groente en voeg tomatensaus en blokjes salami toe i.p.v. kip. Aanrader om eens te maken!

weekmenu

Donderdag

Zomer of niet, hier wordt nog gewoon stamppot gegeten haha. Ben ik de enige? ;p

Ik maakte andijviestamppot en bakte gehaktballen.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag kookte ik macaroni en maakte ik stroganoff saus. Zo lekker en ook nog eens super makkelijk om te maken. Mocht je stroganoff saus niet kennen? Het is een vleesgerecht. Ik maak de saus o.a. met kip, champignons, ui, tomatenpuree en room. Wie weet komt er in de toekomst een recept van online! 🙂

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag aten we bij een Aziatisch tapas restaurant. Ontzettend lekker. We hebben er o.a. sushi, bami, vis, hachee en frietjes gegeten.

Zondag

Zondag had ik zin om te koken en bakte ik voor het eerst biefstuk. Die serveerde ik met champignonsaus. Verder aten we er aardappelschijfjes bij en een salade van rucola.

Hopelijk heb je weer genoeg ideeën gekregen voor het avondeten, door dit weekmenu. Wat at jij de afgelopen dagen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 16 augustus 2020 / 20:30

    Hmm het ziet er allemaal weer heerlijk uit! Afgelopen week bestond uit o.a. AVG, pannenkoeken, homemade sushi met de bazooka en uiteten, de rest ben ik even kwijt haha. Ik ben benieuwd naar volgende week! De gevulde wraps met vissticks zijn trouwens echt erg lekker!