Wat aten wij deze week? – nummertje 6

Maandag

Na een drukke dag vind ik het altijd heel fijn om een makkelijke, maar toch gezonde maaltijd op tafel te zetten. Hoe doen jullie dit op een drukke dag?

Maandag aten we rösti met een lekkerbekje uit de oven. Terwijl ik alles in de oven schoof, maakte ik nog een bruschetta salade.

Wat aten wij deze week? - nummertje 6

Dinsdag

We aten typisch Hollands! Verse spinazie met gekookte aardappels en gehaktballen. Gehaktbal eten wij niet vaak en aangezien ik dinsdag een rustige dag had, kon ik hier mooi de tijd voor nemen!

Woensdag

Als echte pasta lover probeer ik regelmatig een nieuw recept uit. Dit keer maakte ik een sausje van spinazie met verse ravioli. Een super lekker recept en ook nog goed op smaak. Ik was tevreden haha.

Donderdag

Er lag nog een bak bami in de koelkast en deze moest nodig op. We aten donderdag dus bami met een kipschnitzel.

De bami van de Aldi is hier trouwens echt een favoriet. Deze komt heel dicht in de buurt van de Chinees! 🙂

Vrijdag

Tijd voor een verse soep! Ik maakte tomatensoep waar we nog een stokbroodje bij aten. Een simpele maaltijd en toch voedzaam, helemaal top!

Wat aten wij deze week? - nummertje 6

Zaterdag

Er was nog een restje bami over van donderdag, dus besloten we dit op te maken. Ik kookte er nog een chinees ei bij en dat was onze maaltijd!

Zondag

Zondagavond kwamen mijn ouders gezellig eten en maakte mijn vriend en ik de ‘beruchte’ zalm dille schotel. Een super lekker gerecht!

Klik hier voor het recept: ovenschotel zalm dille

Wat aten wij deze week? - nummertje 6

Wat voor lekkers heb jij gegeten afgelopen week?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *