Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 45

Goedemorgen! Leuk dat je dit weekmenu hebt aangeklikt. Afgelopen week stonden er verschillende gerechten op tafel en was het erg gevarieerd. Lees je gezellig mee?

Maandag

Maandag maakte ik een salade, kookte ik een eitje, maakte ik wat tonijnsalade en schoof ik aardappelkroketjes en kip in de oven. Na 30 minuten konden we aan tafel en was alles klaar. #smullen!

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

weekmenu

Dinsdag

Ben je niet dol op zalm, maar wil je het toch leren eten? Probeer dan eens deze pasta met zalm, mais, tomaat en roomkaas. Super lekker ondanks dat ik geen fan ben van zalm. Aanrader! <3

Het recept kun je vinden op mijn blog.

Woensdag

Woensdag maakte ik gevulde aardappels. Deze zijn gevuld met een roommengsel van crème fraîche, gebakken spekjes, bosui en geraspte kaas. Ontzettend smaakvol!

De aardappels schoof ik samen met een visschnitzel in de oven en ik maakte nog een salade met wat restjes groente.

weekmenu

Donderdag

Donderdag kookte ik aardappels en verse spinazie. Verder aten we er een gekookt eitje bij en kippenpootjes. #genieten

Vrijdag

Een paar weken terug maakte ik voor het eerst groene curry, zo lekker! Tijd om dit weer te maken.

De groene curry maakte ik iets milder door wat meer kokosmelk toe te voegen. Verder deed ik blokjes kip door de curry met gebakken ui en gekookte sperziebonen. Echt een aanrader!

Zaterdag

Weekend! Na een drukke week besloten we een avondje te gaan gourmetten, gezellig! Ik kocht een gourmetpakket van de jumbo en vulde de tafel verder met champignons, paprika, ui, poffertjes, haricots gewikkeld in bacon, vis en een zelfgemaakte aardappelsalade. De eerste keer weer gourmetten, zo gezellig! Hou jij van gourmetten?

Ook het recept van de aardappelsalade kun je vinden op mijn blog: Aardappelsalade met dille en bosui.

Zondag

Zondag kookte Daniel een vegetarische pasta die ik een hele poos terug op mijn blog had gedeeld. Een hele fijne pasta met lekker veel groente!

Het recept kun je hier vinden: Tortellini met parmezaanse kaas en pesto (vegetarisch)

weekmenu

Dit was het weekmenu weer voor deze week. Wat voor lekkers heb jij gegeten? Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de andere weekmenu’s op mijn blog.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 28 december 2020 / 15:18

    Het zag er allemaal heerlijk uit! Ik vind gourmetten geweldig. Tegenwoordig doen we het gewoon wat vaker door het jaar heen in plaats van alleen met de feestdagen haha.

  2. 29 december 2020 / 22:03

    Het ziet er allemaal heerlijk uit zeg, vooral het tweede gerecht spreekt mij erg aan!