Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 46

Tijd voor een nieuw weekmenu! Inmiddels staan er alweer 46 items online, dus mocht je meer inspiratie zoeken, klik dan hier: weekmenu’s. Lees je gezellig mee?

Maandag

De maandag starten we vaak gezond met een stamppot. Dit keer werd het hutspot met een gehaktbal, lekker! Ik hakte een rode peper in stukjes en bakte extra uitjes die ik door de hutspot roerde. Een geslaagde maaltijd en weer eens iets anders. <3

Psst. volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we broccoli met vissticks en aardappelpartjes. Simpel maar lekker! Uiteraard moest daar een beetje appelmoes bij voor de broccoli haha. ;p

weekmenu

Woensdag

Wat doe je op een drukke dag? Een restje uit de vriezer halen en dit opwarmen haha! Super handig en echt een gouden tip om toch ‘gezond’ te eten. Ik kookte een eitje bij de macaroni en serveerde er wat plakjes komkommer bij. #smullen!

Donderdag

Ook deze andijviestamppot was een restje uit de vriezer. Altijd handig om een klein voorraadje te hebben haha. Ik hoefde alleen even de rookworst op te warmen en de spekjes te bakken. Ideaal.

Vrijdag

Tijd om te snacken! Vrijdag hielden we het gemakkelijk en deelde we een halve pizza hawaii en schoof ik nog wat kip in de oven. #weekendvibes

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag besloten we nog een keertje te gaan gourmetten. We hielden het simpel en maakte de restjes vlees en groente op. Lekker spontaan!

weekmenu

Zondag

Zondag aten we spaghetti met een saus van spinazie. Deze gaan we vaker eten! Ik maakte de saus met spinazie, roomkaas, spekjes, ui en rode paprika. Super lekker!

weekmenu

Hopelijk vond je dit weekmenu leuk om te lezen en heb je er weer wat inspiratie uit kunnen halen. Tot volgende week!

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 4 januari 2021 / 08:24

    Het ziet er allemaal weer super lekker uit! Ik zou ook eens wat meer gerechten moeten invriezen 🙂