Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 42

Wat aten jullie de afgelopen week? Bij ons stonden er weer verschillende gerechten op tafel. Nieuwsgierig naar ons weekmenu? Lees dan snel verder!

Maandag

Maandag maakte ik een schotel met bloemkool. Ondanks dat ik geen fan ben van bloemkool, is deze schotel heerlijk! Het recept kun je vinden op mijn blog.

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we gebakken aardappelblokjes met salade, Boerenkipfilet met spek en een gekookt eitje. Een simpele, maar heerlijke maaltijd.

weekmenu

Woensdag

Een poosje geleden schreef ik dat ik het recept van mijn lasagne op mijn blog zou plaatsen. Deze staat inmiddels online! Het recept is niet moeilijk en oprecht erg lekker!

weekmenu

Donderdag

Donderdag werd het een spinazie-omelet als avondeten met ovenbroodjes. Een heerlijk recept dat ook echt vult. Ook dit recept staat op mijn blog: Spinazie-omelet

Vrijdag

Vrijdag besloot ik een nieuw recept voor mijn blog uit te werken. Een risotto met asperges, yummie!

Zaterdag

Zaterdag was een drukke dag en kwamen we pas laat thuis. Het koken schoot er een beetje bij in, maar gelukkig stond er nog een bak bami in de koelkast. Ook lag er nog een restje bloemkool en had ik nog kipsaté in de vriezer liggen. Helemaal prima voor de zaterdag. 😉

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

weekmenu

Zondag

Zondag maakte ik macaroni met gehakt, blokjes paprika, ui, tomaat en een halve courget.

Tip: Heb je nog veel groente over? Maak er dan eens macaroni van. Je kunt hier gemakkelijk je overgebleven groente in verwerken.

Zit er iets voor je tussen? Elke zondag staat er een nieuw weekmenu online op mijn blog. Mocht je meer inspiratie nodig hebben voor het avondeten, klik dan eens op de onderstaande link, dan krijg je een overzicht van alle maaltijden.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 11 december 2020 / 21:38

    Ik heb de spinazie omelet voor zondag op het menu gezet. Die gaan we proberen 🙂