Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 41

Yes! Tijd om weer een nieuw weekmenu met jullie te delen. Inmiddels staan er al 41 items online. Dus mocht je meer inspiratie nodig hebben voor het avondeten, neem dan gerust ook een kijkje bij de andere weekmenu’s!

Maandag

Maandag bakte ik aardappelschijfjes, een kipschnitzel en kookte ik verse haricots , die ik uiteindelijk in bacon wikkelde.

Normaal gebruik ik harictos uit een potje, maar dit keer probeerde ik ze vers. Super lekker en helemaal niet moeilijk om te bereiden. Die gaan we vaker eten haha.

weekmenu

Dinsdag

Eén van mijn favoriete pasta’s is de pasta met bloemkool. Je kookt de spaghetti in bouillon en room, waardoor de spaghetti heel romig van smaak wordt. Dit is echt zo’n gerecht dat je eens moet proberen! <3 Het recept kun je lezen op mijn blog.

weekmenu

Woensdag

Na een drukke dag kan ik enorm genieten van een goede stamppot. Ik maakte andijviestamppot met jus en een lekkere gehaktbal! Gezond en zo lekker. Wat is jouw favoriete stamppot?

Andijviestamppot

Donderdag

Donderdag aten we sushi, want vriendlief was jarig en is dol op sushi! We maakte sushi met kip, zalm en avocado. Verder aten we er wat loempia’s bij en bami.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Vrijdag

Vrijdag maakte ik een ovenschotel met rookworst. Dit keer had ik de Ricotta vervangen door cottage cheese, omdat ik de ricotta was vergeten bij de wekelijkse boodschappen. Helaas waren we niet zo fan van de cottage cheese, aangezien de smaak heel anders werd. Niet voor herhaling vatbaar dus. #oeps

Zaterdag

Zaterdag aten we hapjes die nog over waren van de verjaardag. Dus koken zat er niet in haha. Helaas ben ik vergeten om hier een foto van te maken!

Zondag

Zondag maakte ik een pasta met salami van Ohmyfoodness. Super lekker en echt een aanrader om eens te maken. 🙂

Klik hier om het recept te lezen: Rigatoni pastaschotel met salami en champignons

Hopelijk heb je weer wat aan dit weekmenu gehad! Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Klik dan eens op de onderstaande artikels.

Fijne zondag!

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Immie
  30 november 2020 / 10:22

  Hoi Fabiënne,
  Bedankt weer voor je inspiratie; ik ga binnenkort die pastaschotel eens proberen! Antwoord op je vraag over favoriete stamppot: momenteel is de spruitjesstamppot met pittig gehakt van Familie over de kook hier favoriet. Dat is echt een aanrader! Als je niet van spruitjes houdt: echt, dan vind je dit wel lekker!
  En bij Oh my Foodness heb ik een lekkere andijviestamppot ontdekt: spekjes en een rauw uitje erdoor en dan even in de oven met geraspte kaas, heerlijk!
  Succes met je leuke blog en zoals je weet: ik volg je met veel plezier!
  Groetjes!