Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 40

Goedemorgen! Er stonden afgelopen week weer lekkere gerechten op ons weekmenu die ik uiteraard graag met jullie wil delen! Lees je gezellig mee?

Maandag

Maandag aten we gebakken aardappelschijfjes met sla, een gekookt eitje en gemarineerde kip met spek. De kipfilet met spek is hier momenteel erg geliefd. Deze is van de Aldi: Boerenkipfilet met spek.

weekmenu

Dinsdag

Ik maak niet heel vaak gerechten van Knorr of Honing, maar dinsdag besloot ik er één te proberen. Ik ging aan de slag met het pakje: kipfilet Romana. Dit is een Italiaanse gerecht met gnocchetti pasta en paddenstoelensaus. Het viel gelukkig goed in smaak, heerlijk!

weekmenu

Woensdag

Woensdag aten we boerenkoolstamppot met spekjes en rookworst. Simpel maar erg lekker!

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we Toscaans gekruide aardappeltjes met gekookte broccoli en gemarineerde kipfilethaasjes van de Aldi. #smullen

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag had ik zin om een nieuw gerecht te proberen. Na lang zoeken op de website van de Jumbo kwam ik dit gerecht tegen: Kip kerrie met peultjes.

Helaas vonden we de saus beide niet lekker. De structuur was heel goed, maar de saus was smaakloos. Jammer, niet voor herhaling vatbaar!

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag ging vriendlief koken en dus had ik een avondje vrij. 😉

Hij maakte een heerlijke ovenschotel met bugels, super origineel en het was oprecht heel erg lekker. <3

Zondag

Het weekend aten we nog een restje van de ovenschotel met bugels. Lekker simpel en zo handig om kliekjes te bewaren!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie uit dit weekmenu kunnen halen. Mocht je benieuwd zijn naar de andere weekmenu’s, klik dan eens op de onderstaande artikels.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 23 november 2020 / 15:55

    Het ziet er allemaal heel lekker uit! Die boerenkipfilet met spek ga ik toch een keer halen. Daar ben ik erg benieuwd naar.

  2. 26 november 2020 / 10:15

    Waauw ziet er allemaal zo super lekker uit ! Ik vind het ook leuk dat je vaak gerechtjes samenstelt met de restjes van de week ! Toppie !