Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 2

Het was weer een gevarieerde week met verschillende gerechten. Wat wij de afgelopen dagen hebben gegeten, kun je hier lezen!

Maandag

We beginnen deze week met gekookte aardappels, niet mijn favoriet maar met witte bonen in tomatensaus vind ik dit nog goed te doen haha! Echt een Hollandse maaltijd die best lekker is! Vissticks lagen nog in de vriezer, dus dit kwam goed van pas.

Wat aten wij deze week? – nummertje 2

Dinsdag

Eiernoedels met een foe yong hai sausje en een paar komkommerschijfjes. De foe yong hai maakte ik met een pakje van Conimex. Door de saus deed ik taugé, champignons, prei, hamblokjes, rode paprika en uiteraard ei. Een lekker gerecht en weer eens wat anders dan macaroni of spaghetti!

Woensdag

Pannenkoeken! Ik vind ze heerlijk om kaal te eten met een beetje stroop. Mijn vriend daarentegen doet er schijfjes appel in en wanneer de pannenkoek is gebakken, legt hij er schijfjes banaan op met wat chocoladepasta.

Wat aten wij deze week? – nummertje 2

Donderdag

Sinds ik ben begonnen met het schrijven van weekmenu’s, probeer ik meer verschillende groentes te eten. Broccoli en bloemkool waren vroeger al geen favoriet bij mij, maar toch probeerde ik het weer een keertje! Helaas vind ik het nog steeds niet lekker, verdorie!

Vrijdag

Vrijdag was mijn moeder jarig, hoera! We aten lasagne bolognese, hmm!

Wat aten wij deze week? – nummertje 2

Zaterdag

Zaterdag maakte ik alle restjes op die nog in huis waren. Ik had nog een beetje taugé over, een restje kip en wat wokgroente. Ik besloot er rijst bij te koken, super lekker en een goede manier om de restjes op te maken.

Zondag

Date Night! We probeerde verschillende vegetarische snacks uit van Mora, die ik tevens voor een review had gekocht. Het artikel zal binnenkort verschijnen onder mijn nieuwe rubriek: onder de loep.

Wat aten wij deze week? – nummertje 2

Dit was het weer voor deze week! Hopelijk haal je weer wat inspiratie uit deze gerechten. Have fun!

Liefs
x

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten op mijn blog? Volg mij dan ook op Instagram: FoodVibes.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *