Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 18

Goedemorgen! Leuk dat je dit nieuwe weekmenu hebt aangeklikt! De afgelopen week aten we vooral makkelijk. Toch wil ik deze gerechten graag met jullie delen, want er zitten weer een paar toppertjes tussen.

Maandag

We beginnen de week met bloemkoolrijst. Het recept staat inmiddels op mijn blog: Bloemkoolrijst met broccoli, kip en kokosmelk.

Echt een aanrader om eens te maken, heerlijk!

Dinsdag

Dinsdag had ik de hele dag gewerkt en geen zin meer om te koken. In de ochtend had ik een bakje andijviestamppot uit de vriezer gehaald. Zomer of niet, love it. <3

Bij de stamppot aten we een vegetarische chilibonen burger van Veggie Chef, ook een aanrader.

Woensdag

Een snelle en lekkere maaltijd was deze pad thai! Dit was een pakket van de Coop. Normaal gesproken hou ik hier niet zo van, maar deze vonden we beide oprecht lekker!

weekmenu

Donderdag

Dit is een iets uitgebreider bord met eten haha. Ik bakte aardappelschijfjes met wat gebakken spekjes, kookte rode kool en schoof een loempia in de oven.

weekmenu

Vrijdag

Zoals je misschien al had gezien op mijn instagram, staat mijn blog sinds vrijdag officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hoera!

Dit moest natuurlijk gevierd worden en daarom gingen we gourmetten. We wouden eigenlijk barbecueën, maar het waaide helaas te hard. Gelukkig waren we creatief. 😉

weekmenu

Zaterdag

Zaterdagochtend haalde ik een bakje macaroni uit de vriezer zodat ik deze in de avond kon verwarmen. Verder aten we er spareribs bij van vrijdag, deze waren nog over van het gourmetten.

weekmenu

Zondag

Zondag gingen we bij mijn ouders barbecueën, dit keer wel haha! Een gezellige avond waar ik ook nog eens een paar leuke blog recepten heb ontdekt. Stay tuned.

Misschien vind je dit recept ook leuk?

weekmenu

Zó dit was het weekmenu van de afgelopen week. Simpele maaltijden, die prima werken bij een drukke week. Wat heb jij de afgelopen week gegeten?

Tot volgende week!

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *