Instagram

Wat aten wij deze week? – nummertje 17

Een drukke week met simpele en snelle gerechten. Lees je mee?

Maandag

Zoals bijna elke maandag starten wij de week met een Hollandse maaltijd, althans bijna. We aten hier krieltjes met broccoli en een slavink. Simpel maar smakelijk!

Dinsdag

Dinsdag had ik zin om te koken en maakte ik één van mijn favoriete recepten. Normaal maak ik deze pasta met penne en asperges, maar helaas had ik beide ingrediënten niet in huis. Ik besloot de asperges te vervangen door prei en de penne door gevulde pasta. Het was een geslaagde maaltijd!

Klik hier voor het recept: Groene pasta met asperges, ham en ricotta

Woendag

Ik had een drukke dag achter de rug en dus geen zin meer om in de keuken te staan. Het werd een simpele maaltjid.

Ik bakte kip shoarma in een pan en daar deed ik nog wat extra groenten door. Verder aten we er sperzieboontjes bij en shoarmabroodjes. 😉

week

Donderdag

Donderdag stond er een lekkerbekje op het menu. Dit aten we samen met gebakken aardappeltjes en spinazie. Normaal gesproken eten we altijd verse spinazie, maar dit keer aten we het uit een potje van HAK. Helaas vonden we het beide geen succes.

week

Vrijdag

De eerste barbecue van het jaar is een feit. Het was vrijdag heerlijk weer en we besloten daarom om te gaan barbecueën. Ik maakte o.a. verse aardappelsalade en marineerde blokjes kip voor aan de stokjes. Gezelligheid <3.

week

Zaterdag

Zaterdag was het tijd om alle restjes op te maken. Een aparte combinatie, maar zeker een vullende maaltijd. We aten een pitabroodje met kip shoarma, restje aardappelsalade en ik haalde nog wat macaroni uit de vriezer.

week

Zondag

Zondag aten we taco’s. Dit hadden we al een poosje niet meer gegeten en daarom extra lekker. De taco’s vulde ik met gehakt, sla, geraspte kaas en tomaat. Bij de taco’s aten we een simpele komkommersalade.

week

Hopelijk krijg je weer wat inspiratie door dit weekmenu. Misschien vind je de onderstaande weekmenu’s ook leuk?

Tot volgende week zondag!

Liefs
x

Psst. volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 8 juni 2020 / 10:04

    Zo, ik heb weer wat inspiratie voor aankomende week gekregen! Jammer dat het deze week geen weer is om de barbecuen.