Vichy Slow Age oogcrème

In de avond gebruik ik regelmatig een gezichtscrème, dit is een standaard onderdeel van mijn gezichtsroutine. In het pakketje wat ik kreeg van Viate.be zat een product van Vichy, namelijk: Slow Âge oogcrème. Zal dit product straks ook op het lijstje komen van mijn favorieten? Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan dit artikel!

De anti verouderingscrème is verkrijgbaar voor €25,95 en bevat 15 ml crème. Dit is dus niet super veel, maar als het werkt dan zou dit toch een wondermiddel zijn?

In de oogcrème zitten de volgende ingrediënten verwerkt: Dimenthocine en Glycerine. Dit zorgt er o.a. voor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden. Verder bevat de crème ook nog: Bifida Fement Lysate. Dit stofje zorgt voor DNA herstellende eigenschappen wat wordt gewonnen uit natuurlijke suikers. De rest van de belangrijke ingrediënten zijn Sheabutter, Vitamine E, Ginkgo Biloba extract en Cafeïne.

De crème heeft een rijkelijke textuur wat erg fijn is. Doordat de crème zo lekker romig is, trekt het product snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten.. Het product breng ik aan met kloppende bewegingen net zo lang tot dat het is opgenomen.

Zie de onderstaande foto:
– Bovenste foto is before
– Onderste foto is after

Één van de pluspunten is dat mijn huid heerlijk zacht en soepel is. Ook laat het de uitstraling een piep klein beetje frisser ogen. De oogcrème gebruik ik nu ongeveer 1 maand en bevalt nog steeds prima!

Mocht je dit product van Vichy willen aanschaffen dan kun je dit doen door op de onderstaande link te klikken: Viata.be.

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close