Instagram

Uitgerust en ontspannen op vakantie gaan!

Uitgerust en ontspannen op vakantie gaan! Wie wil dat niet? Wat moet je nou eigenlijk echt allemaal meenemen als je op vakantie gaat en wat is stiekem echt onnodig. Dit jaar ga ik zelf ook op vakantie en om eerlijk te zijn, mijn koffer zit altijd veel te vol, vooral met onnodige dingen. Herken jij jezelf hier ook in, lees dan mijn artikel even door waarin ik tips geef om uitgerust en ontspannen op vakantie gaan.

Uitgerust en ontspannen op vakantie gaan! – tips

 1. Bespreek met jouw vriend/vriendin de bestemming ruim van te voren en zoek een aantal leuke plekjes uit waar jullie sowieso heen willen gaan, voorpret vind ik altijd heel tof! Zoek verschillende reisbureaus op of ga eens naar de ANWB voor leuke boekjes, kaarten enz.

 1. Het pakken van een tas of koffer is vaak wel even een dingetje. Maak een lijstje met de spullen die je echt nodig hebt en schrap ‘onzin’ spulletjes. Mocht je echt iets vergeten dan kun je het altijd nog kopen op je vakantie!
 2. Mocht je een blog hebben, werk dan vooral lekker vooruit en plan alle artikelen zo in dat je hier op vakantie geen last van hebt. Je kunt bijvoorbeeld ook een aantal algemene foto’s maken van fijne producten of een leuke selfie die je op jouw social media kanalen kan plaatsen tijdens de vakantie. Zou blijft alles up to date en hoef je weinig tot niks te doen.
 3. Houd de dag voordat je op vakantie gaat vrij om zo lekker uitgerust weg te gaan. Wat ik vaak heel lekker vind is, om in de avond voor vertrek een warm bad te nemen. Lekker tot rust komen tussen alle schuimbubbels en wie weet bedenk je dan nog iets belangrijks.

 1. Bepaalde producten zijn in het buitenland heel duur en daarom kan het handig zijn om een aantal dingen hier te kopen, en het dan mee te nemen. Zo neem ik altijd een wegwerp barbecue mee op vakantie. Ze zullen vast niet zo moeilijk te vinden zijn, maar na een lange dag, in de warmte is het prettig als je zoiets gemakkelijk uit de auto kunt pakken.
 2. Deze tip hebben jullie vast vaker gehoord! Neem altijd reisflacons mee op reis. Die schattige kleine flacons die je bijna overal kan krijgen, zelfs bij de Action! Er zitten vaak niet alleen flacons in de verpakking maar ook kleine potjes. Vul de flacons en potjes met jouw favoriete producten zodat je deze niet hoeft te missen op reis. Get the beauty stuff with you!

 1. Zeg nee. Dit is voor veel mensen moeilijk want eerlijk is eerlijk we willen het liefste nooit nee zeggen. Heb je het zelf al druk genoeg durf dan ook nee te zeggen! Nee zeggen is helemaal niet erg en vaak als je kort uitlegt waarom je nee zegt, tonen je vrienden of vriendinnen vast begrip. No worries!
 2. Plan geen afspraken na je vakantie in als dit mogelijk is. Je zult zien dat je veel lekkerder en ontspannen thuis komt na je vakantie, dan dat je thuis komt en je hebt gelijk allerlei verplichtingen. Geniet thuis nog even na van je vakantie en zo heb je alle tijd om rustig je spulletjes weer op te ruimen.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Ben jij klaar voor de vakantie?

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad en stiekem hoop ik dat ik mezelf hier ook aan kan houden haha! Dit jaar probeer ik om geen grote koffer mee te nemen want dit is ook helemaal niet nodig.. Benieuwd of het mij lukt? Volg mij dan even op mijn Instagram account: @enjoyyourownbeauty @Foodvibes.nl of klik op de onderstaande link. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 10 juli 2018 / 23:32

  De wegwerp barbecue vind ik een top tip! Als je bv. naar een appartementje/ huisje gaat, dan kan je daar ook heerlijk bbq-en!