Top 5 van mijn favoriete producten

Afgelopen 2 maanden heb ik weer een aantal producten opgemaakt en natuurlijk zaten daar en paar toppertjes bij, die ik graag met jullie wil delen! In dit artikel staat een top 5 van mijn favoriete producten. Nieuwsgierig wat ik allemaal heb gebruikt? Lees dan gezellig mee.

 1. Etos Oil & Care Serum
  Mijn favoriete serum was en is nog steeds het eigen merk van de Etos. Het maakt mijn haar zijdezacht en mijn punten zien er een stuk minder droog uit! Het serum is te koop voor €2,49. Een super fijn serum voor een betaalbare prijs. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar dit product, klik dan even op de onderstaande link om mijn uitgebreide review te lezen.
 1. Dove Shower Mousse
  De Shower Mousse is één van mijn favoriete producten voor onder de douche. Niks is fijner dan je ochtend te beginnen, onder de douche met een flinke lading schuim! Hou je van schuim, dan raad ik je dit product zeker aan! De Dove Shower Mousse is verkrijgbaar in drie geuren:
 • Coconut Oil
 • Argan Oil
 • Rose Oil

Binnenkort komt hier nog een uitgebreid artikel van online! Mocht je willen weten wanneer, volg mij dan eventjes op mijn Instagram account.

 1. Cien Oil Care Shampoo en conditioner
  Normaal gesproken ben ik altijd van de merk shampoos maar toen ik de lijn van Cien: Oil Care ontdekte van de Lidl, was ik verkocht! Mijn haar wordt zo enorm zacht van de Macadamia Oil. Macadamia Oil staat bekend om zijn zachte voedende huidolie dat niet vet aanvoelt.

Mijn haar is niet droog, voelt luchtig aan en het leuke aan deze producten is dat ze ook nog eens super betaalbaar zijn. 1 tube kost €1,99 en daarmee vind ik dit een echt top product!

 1. Stylista: The Sleek Serum van L’Oréal Paris
  Op sommige momenten heb ik last van pluizig haar en dan voel ik me net een wilde poedel. Toen ik het product Stylista: The Sleek Serum van L’Oréal Paris ontdekte was ik helemaal happy! Het product breng je eerst aan op gewassen, vochtig haar en na het föhnen breng je nog één pompje aan op droog haar.Je zult zien dat je echt super glad haar krijgt. Het product plakt niet en heeft een heerlijke zoet geur! Mocht je nieuwsgierig zijn naar dit product klik dan ook weer even op het onderstaande linkje!

 

 1. Bubble mask van de Action
  De bubbel maskertjes zijn tegenwoordig echt een hype en natuurlijk kon ik niet achterblijven, dus kocht ik een Bubble Mask van de Action! Het masker is te koop voor €0,99 en er zitten 3 maskertjes in het doosje, kortom een koopje.

Wanneer de gel achtige substantie in aanraking komt met de huid komen er gelijk bubbels. Mijn gezicht was dan ook net een wolkje met knetterende bubbels haha. Naast alle fun van dit maskertje maakte het mijn huid ook lekker zacht en had ik een fris gevoel na afloop. Klik voor meer foto’s en informatie even op mijn artikel waar je een uitgebreide review kunt lezen!

Hopelijk hebben jullie wat aan dit artikel gehad en heb ik je zo een beetje geholpen met bepaalde keuzes. Wat is jullie favoriete product?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *