Instagram

Smyle: de duurzame tandpasta

Smyle introduceert het nieuwe tandenpoetsen, namelijk met Brush Mint tabletjes. Toen ik de tabletjes zag werd ik gelijk enthousiast. Zou dit echt werken? In dit artikel vertel ik je meer! Lees je mee?

smyle

Over Smyle

Smyle is een natuurlijke, vegan tandverzorging die 100% vrij is van microplastics, kunstmatige toevoegingen zoals Sodium Lauryl Sulfaat en allergenen.

smyle

Met deze nieuwe methode bespaar je niet alleen plastic tubes, maar ook water voor de productie van tandpasta. Ook nog milieuvriendelijk dus, yay!

Smyle wordt in Nederland gemaakt en ze werken samen met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. De producten van Smyle zijn goedgekeurd door Plastic Soup Foundation die zich inzet voor het terugdringen van (micro)plastics in de oceanen.

Hoe werkt het ?

Stop een mint tabletje in je mond, kauw er eventjes op en daarna kun je poetsen. De tabletjes schuimen dankzij de toevoeging van een natuurlijk kokosextract.

De Brush Mint tabletjes zijn verkrijgbaar met en zonder fluoride. Zo kun je zelf bepalen wat jij fijn vindt om te gebruiken.

Mijn ervaring

Als ik moet kiezen tussen de tabletjes, dan zou ik zelf voor de variant met fluoride kiezen. Ondanks dat ik goed poets heb ik soms gaatjes en uit veel onderzoeken blijkt dat fluoride een positieve werking heeft, om gaatjes tegen te gaan. Wat zou jij kiezen? 🙂

De tabletjes schuimen goed in de mond waardoor je na het kauwen heel gemakkelijk je tanden kunt poetsen. In het begin moest ik even wennen, maar nu ik het een aantal dagen gebruik, ben ik nog steeds enthousiast.

Daarnaast geeft het mij ook een prettig gevoel dat het milieuvriendelijk is.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

smyle

Smyle is verkrijgbaar bij winkels als Vitaminstore en Organic Food For You.

Liefs
x

Dit artikel bevat gekregen producten.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?


Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 september 2020 / 08:30

    Leuk om je review te lezen, ik had al diverse persberichten voor bij zien komen op andere blogs, maar ik was wel benieuwd naar de ervaringen ermee!