Instagram

Sleek Perfection Control Serum – review

Onlangs scoorde ik de Sleek Perfection Control Serum bij Kruidvat. Een product dat het haar perfect glad en steil maakt. Nieuwsgierig of deze Sleek Perfection Control Serum iets voor jou is? Lees dan snel verder

Sleek Perfection Control Serum

Over Sleek Perfection Control Serum

Het serum beschermt het haar tegen schadelijke gevolgen van de hitte van een steiltang of föhn. Daarnaast is dit serum vegan en maakt het je haar glad en steil.

Mijn haar vind ik het mooiste als het steil is. Ook gebruik ik regelmatig een föhn, dus dit product leek me ideaal. Tijd om te proberen!

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl of Youtube?

Sleek Perfection Control Serum

Het serum van Kruidvat heeft een aangename en frisse geur. Ik kan de geur niet zo goed omschrijven verder.

Ik verdeel 2 pompjes van het serum op mijn handen en verdeel het in de lengtes en punten op vochtig, gewassen haar. Het serum kun je heel makkelijk verdelen, omdat het heel glad voelt.

Sleek Perfection Control Serum

Er wordt aangeraden om nog een kleine hoeveelheid serum aan te brengen op droog haar voor anti-pluis. Zelf heb ik dit niet gedaan omdat ik het resultaat al heel mooi vond na één keer gebruik.

Mijn ervaring

Mijn haar voelt lekker zacht aan en heeft een mooie glans gekregen. Ook merk ik dat mijn haar wat steiler is geworden. Gelukkig voelt het serum heel licht, waardoor ik geen gekke ‘plak’ kan ontdekken na het föhnen.

Kortom ik ben enthousiast! Het Sleek Perfection Control Serum is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,99 en heeft een inhoud van 100 ml.

Sleek Perfection Control Serum

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *