Simple van Kruidvat – review

Ken jij de Producten Simple van Kruidvat al? Vandaag deel ik een uitgebreide review over 4 producten van Simple. Simple is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van een huidvriendelijke, zachte aanpak voor de huid. Simpel verkoopt verschillende reinigingsproducten en verzorgingsproducten.

Oog make-up remover
De oog make-up remover verwijderd ook waterproof make-up. Super fijn, zo hoef je niet twee aparte removers in huis te hebben! De remover bevat geen hypoallergeen, geen kunstmatige geur en kleurstoffen en heeft een huidvriendelijke formule.  Net als de naam, lekker simpel!  De flacon bevat 125 ml.

Conclusie:
De remover doet goed zijn werk alhoewel hij niet kan tippen aan de remover van de Action. Ik moet toch wat meer wrijven over mijn oogleden. Mijn ogen prikken niet en de remover is geurloos, dit is dus positief!

Micellar cleansing water
De Micellar Cleansing Water bevat geen hypoallergeen, geen kunstmatige geur en kleurstoffen en heeft een huidvriendelijke formule. De flacon bevat 200 ml en oogt fris door zijn groene en transparante kleuren.

Conclusie
De Micellar Cleansing Water reinigt mijn gezicht op milde wijze en mijn huid voelt daarna heel fris aan. Een top product wat ook geurloos is. Mijn huid prikt niet en voelt lekker zacht aan. 

Hydrating Light Moisturiser 
De gezichtscrème voedt de huid met zijn lichte textuur. Verzorgt de huid de hele dag door en is net zoals alle andere producten geschikt voor de meest gevoelige huid.

Conclusie
Oprecht kan ik zeggen dat dit naast mijn gezichtscrème van Nivea, dit mijn nieuwe favoriet is! De crème smeert heel licht uit over mijn huid, is zuinig in gebruik en  hydrateert mega goed!

Moisturising Facial Wash
De face wash hydrateert, verwijdert make-up, onzuiverheden en reinigt tot diep in de poriën, zonder de huid uit te drogen. Op de verpakking staat dat het product 100% zeepvrij is maar SLS staat hoog in de ingrediënten lijst, ik heb hier wat gemengde gevoelens over. Mocht je niet weten wat SLS is, dan kun je dit lezen in mijn artikel

Conclusie
De face wash reinigt mijn gezicht goed en het voelt daarna lekker zacht aan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet elke dag een face wash gebruik, puur omdat ik hier niet altijd zin of tijd voor heb. Dit product ga ik zeker vaker gebruiken want ik merk dat mijn huid er van opknapt!

Hele fijne producten die erg zacht zijn voor de huid. Ik ben tevreden en ik vind het een toffe lijn. Doordat de lijn weinig gekke ingrediënten bevatten is het bijna voor iedereen geschikt! Wat mij betreft is Simpel van Kruidvat echt een toppertje. Ben je benieuwd klik dan even op dit linkje en bekijk alle producten!

Wat is jouw favoriete product om je gezicht te reinigen?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close