Instagram

Solid Shampoo Bar van Loving Blends – review

Onlangs scoorde ik de Solid Shampoo Bar van Loving Blends. Ik kocht twee shampoo bars die ik graag met jullie wil delen! Lees je weer gezellig mee?

Ik kocht de onderstaande varianten:

Shampoo Bar van Loving Blends

Milde Haver €6,99

De shampoo bar milde haver is speciaal voor kwetsbaar haar en is verrijkt met verzachtende havermelk & hydraterende rijstcréme.

Shampoo Bar van Loving Blends

De shampoo brengt gemakkelijk aan en schuimt goed. Na het uitspoelen merk ik gelijk dat mijn haar een stuk zachter voelt. Ook de geur ruikt erg lekker. Zoet, maar niet te overheersend.

Shampoo Bar van Loving Blends

Honing Goud €6,99

Heb jij last van beschadigd of breekbaar haar? Dan is de variant honing goud iets voor jou! De shampoo bar ruikt ook echt naar honing en is iets sterker qua geur dan de milde haver. Persoonlijk vind ik dit juist heel fijn!

Shampoo Bar van Loving Blends

Masseer de shampoo in je haar en spoel vervolgens goed uit. Het product is verrijkt met honing en beschermende bijenbalsem. Na het uitspoelen is mij haar makkelijke doorkambaar en voelt het lekker zacht aan.

Shampoo Bar van Loving Blends

Interessant om te weten over de Solid Shampoo

  • Bevat geen conserveermiddelen
  • Een formule zonder zeep
  • Een formule zonder siliconen
  • Gaat tot 2 flessen mee
  • De shampoo bars zijn 97% biologisch afbreekbaar

Pssst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Mijn ervaring

Om eerlijk te zijn gebruik ik niet vaak een shampoo bar, de vorige keer dat ik er één gebruikte, belande ze vrij snel weer in een ladekast, oeps!

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

De solid shampoo bar van Loving Blends heeft mij oprecht verrast en ik kan dan ook eigenlijk alleen maar positief zijn. Mijn haar voelt zacht aan, is gemakkelijk doorkambaar en het ruikt ook nog eens heel lekker! Wel merk ik dat de geur van honing goud langer blijft hangen dan de milde haver.

Beide varianten zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €6,99.

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 17 februari 2021 / 15:42

    leuk dat de shampoobar zo in opkomst is. het is echt even zoeken tot je juiste vind voor je haar. ik ben uitgekomen op die van softnaturals voor mij de fijnste. deze kon ik nog niet.