Instagram

2 aparte Pringles smaken testen – Roast Beef And Mustard & Rice Fusion BBQ Teriyaki

Long time, no see? Klopt! Deze rubriek was een tijdje stil, maar inmiddels komt er weer genoeg leuke content aan! Laat vooral weten als je iets leuks weet wat ik een keertje moet testen!

Vandaag een Pringles Review! Ik test twee verschillende smaken. Nieuwsgierig of je deze chips een keer moet proberen? Lees dan snel verder.

Roast Beef And Mustard Flavour

De titel zegt denk ik al genoeg. Chips die proeft naar rosbief en mosterd. Een gekke combinatie, wat mij in eerste instantie niet gelijk aanspreekt haha.

Pringles review

Mijn ervaring

Bij de eerste hap proef je gelijk de smaak van rosbief en mosterd. De smaak van mosterd is wel iets sterker dan de rosbief, maar zeker niet verkeerd! Ik denk alleen wel dat je moet houden van mosterd als je deze chips wilt proberen.

Ik ben oprecht verrast en vind deze Pringles best lekker! Ook doet de smaak mij een klein beetje denken aan barbecuesaus.

Pringles review

Rice Fusion Japanese BBQ Teriyaki Flavour

Deze combinatie van chips met de smaak van Japanse barbecue Teriyaki sprak mij op één of andere manier wel aan. Het deed mij een beetje denken aan sushi en aangezien ik dol ben op sushi, kon ik deze pringles niet laten liggen. 😉

Pringles review

Mijn ervaring

Om maar gelijk eerlijk te zijn, dit is niet mijn smaak haha! Deze chips vind ik niet vies, maar ook niet geweldig.

De Pringles proeven zoet en duidelijk naar teriyaki (saus). Mocht je van zoet en teriyaki houden, dan moet je deze smaak zeker eens proberen!

Pringles review

Conclussie

Het is leuk om verschillende smaken te testen, maar als ik moest kiezen dan ben ik een echte fan van de smaak sour cream, van Pringles!

Pringles review

Hopelijk vond je deze Pringles review leuk om te lezen. Wat is jouw favoriete smaak als je chips eet? Laat het weten in een reactie!

Misschien vind je deze review ook leuk?

Liefs
x

Psst. volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 5 augustus 2020 / 18:30

    Ik wist niet dat ze deze smaken hadden! Maar ik ga nog steeds voor de ‘gewone’, de rode bus! ❤️

  2. 6 augustus 2020 / 17:45

    Hmm ik hou van Pringles! We hebben inmiddels al verschillende smaken op, maar de bovenstaande nog niet. Moet ze toch een keer meenemen haha, was er al nieuwsgierig naar, maar nu helemaal! Mijn favoriet is uiteindelijk toch de naturel smaak of sour and cream. Meestal neem ik van allebei een beetje haha.