Instagram

Photo-Plog Juni 2020: naar de kvk en meer leuks!

Goedemorgen! Hebben jullie ook zo genoten van de zon? Ik wel, heerlijk! Daarnaast heb ik ook weer een aantal leuke dingen gedaan, lees je mee?

Laten we beginnen bij het begin. Eind mei ben ik naar de kvk geweest en heb ik mijn blog officieel ingeschreven. Super tof, een nieuwe stap! Om te vieren had ik een leuke winactie gehouden op mijn Instagram en het was super leuk om te zien dat er veel reacties op kwamen, ook felicitaties rondom mijn inschrijving bij de kvk. Dank! <3

Die vrijdagavond wouden we eigenlijk barbecueën om de inschrijving van de kvk te vieren, maar helaas waaide het echt te hard waardoor dit niet kon. Uiteindelijk besloten we te gourmetten, ook gezellig haha!

weekmenu

Zaterdagavond was het nog steeds mooi weer en besloten we een vuurtje te maken. Wijntje, vuurtje en gezelligheid, love it!

Omdat we beide nog trek hadden die avond, aten we nog de vegetarische kroket van Mora. Deze kroketten zijn zo onwijs lekker en proeven net zoals de echte kroket, echt bizar! Wij doen ze trouwens in de oven.

Klik hier om een uitgebreide review te lezen van de vegetarische snacks van Mora: Deze vega snacks moet je echt proberen!

Maandagochtend ging ik naar de supermarkt om de wekelijkse boodschappen te halen. Normaal doe ik dit op vrijdag, maar omdat ik echt geen zin had om boodschappen te halen stelde ik het nog een paar dagen uit, herkenbaar?

Uiteindelijk kwam ik met super veel boodschappen thuis en heb ik meer dan 2 weken geen boodschappen hoeven doen, ideaal haha.

De rest van de week ben ik druk bezig geweest met bloggen. Ik ronde een aantal nieuwe samenwerkingen af, maakte foto’s, hield de administratie en Pinterest bij. Ook ben ik de afgelopen week een stuk actiever op Instagram. Ik probeer wat vaker een foto te uploaden en meer variatie te vinden. Tot nu toe lukt dat aardig. 😉

kvk

En toen was de week alweer om, gaat het bij jullie ook zo snel? Zaterdagochtend ging ik na een lange periode weer voor het eerst naar de Action. We hadden een aantal spulletjes nodig en na afloop aten we een broodje bij ons favoriete plekje in de stad. Zo fijn dat dit nu weer kan!

kvk

Dezelfde middag heb ik nog een muurtje in de verf gerold. De volgende konden we de nieuwe schilderijen van Desenio ophangen. Ik vind ze nog steeds erg mooi, blij mee!

Klik hier om het artikel te lezen: Desenio posters in huis – foto’s en mijn ervaring + kortingscode

kvk

Zoals ik al eerder schreef wil ik wat actiever zijn op mijn instagram. Omdat het soms lastig is om leuke foto’s van jezelf te schieten, besloot ik een selfiestick te bestellen. Echt super handig, vooral omdat je een foto kunt maken op afstand.

kvk

Die maandag daarna was ik weer druk aan het werk. Dit keer niet met het schrijven van nieuwe content, maar met mijn website. In mijn pauze at ik mijn favoriete lunch, een wrap met spinazie en vissticks. #loveit

Ook hield ik de nodige administratie bij, want dit moet natuurlijk nu mijn blog staat ingeschreven bij de kvk haha.

kvk

Dinsdag werd ik wakker met hoofdpijn, niet heel fijn. Ik denk dat het door het weer kwam, het was erg benauwd die dag. Ik besloot de ochtend daarom maar rustig op te starten. Ik smeerde een maskertje op mijn gezicht en keek de laatste aflevering van 13 Reasons Why op Netflix.

kvk

Moet je zien hoe Loempi de afgelopen dagen in zijn hokje lag. Ik had een koelblok in een handdoek gewikkeld zodat ze verkoeling konden zoeken. Loempi dacht hier blijkbaar anders over want ze trok de handdoek mee het hok in. Waarschijnlijk lag het lekker zacht haha. <3

kvk

Donderdag kwam er een leuk pakketje binnen. Binnenkort kun je hier meer over lezen in een uitgebreide review. Stay tuned. 😉

kvk

De rest van deze maand was ik ook druk met mijn kledingkast in de weer. Er kwamen regelmatig pakketjes met nieuwe kleding die ik had besteld. Inmiddels heb ik een aantal hele leuke items gescoord en mijn kledingkast opnieuw ingedeeld.

Op instagram vroeg ik of jullie binnenkort een shoplog wouden zien op mijn blog en het antwoord was duidelijk een: ja haha. Stay tuned dus!

kvk

En dan zijn we alweer aangebroken bij het laatste weekend van deze maand. Omdat het zo mooi weer was werkte ik regelmatig buiten. Ook probeerde ik het weekend een 0.0 biertje van Heineken. Erg lekker en deze proeft bijna zoals de echte variant. Aanrader dus! 😉

kvk

Had jij trouwens al gezien dat er regelmatig een winactie op mijn Instagram verschijnt? Mocht je het leuk vinden om mij te volgen, klik dan hier: @Enjoyyourownbeauty.nl

kvk

Hopelijk hebben jullie ook een fijne maand gehad! Tot de volgende Photo-Plog in juli.

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 15 juli 2020 / 22:35

    Nogmaals van harte gefeliciteerd met je inschrijving bij de KVK! Heel tof en wat een fijne maand als ik de foto’s zie 🙂 Ik ben benieuwd naar de volgende photoplog!

  2. 16 juli 2020 / 12:33

    Om te beginnen: gefeliciteerd met je inschrijving bij de KVK! Wat een goede stap én wat heb je het leuk gevierd. Zo te zien heb je een heerlijke week achter de rug. Ik moet zelf nog steeds beginnen aan het laatste seizoen van 13 Reasons Why. Thanks voor de reminder haha!