Instagram

Photo plog Juli 2020: Een dagje weg, nieuwe studie en vakantie boeken.

Welkom bij weer een nieuwe maand vol belevenissen. De afgelopen dagen zijn er weer een aantal leuke dingen gebeurd, moest er gewerkt worden en besloten we toch een kleine vakantie te boeken. Lees je mee?

Het begin van de maand hebben we de voortuin aangepakt. Dit was echt een ergenis. Het gras groeide alle kanten op inclusief het onkruid, ontzettend lelijk dus. :p

Als eerste gingen we het gras kort maaien en vervolgens hebben we de grond omgespit en alles geharkt. Inmiddels licht er grind in en hebben we een leuk boompje geplaatst. Niks meer aan doen haha. <3

Ook ontving ik weer verschillende pakketjes waaronder de Fitbox. Een ontzettend leuke box met allerlei lekkere en gezonde items. Onlangs verscheen er een artikel van op mijn blog. Mocht je het leuk vinden om deze nog te lezen, klik dan hier: Fitbox 2020 โ€“ Een box vol lekkers

Vrijdagavond speelde we spelletjes bij vrienden onder het genot van hapjes en drankjes, altijd gezellig! We speelde o.a. het spel Beverbende.

Op zaterdag gingen we lekker dineren bij onze favoriete Italiaan. Heerlijk om een avondje niet te koken. :p

Stokbrood als voorgerecht en daarna ging ik voor de lasagne bolognese, yummie!

weekmenu

Vrijdag tijdens de spelletjesavond at ik serranoham rolletjes met roomkaas. De tapas vond ik zo lekker en aangezien ze in de aanbieding waren bij de Albert Heijn, besloten we ze te halen.

Eenmaal thuis aten we de tapas onder het genot van een spannende film. We keken: Quake (the), aanrader! #weekendmood

Wist je dat er ook een aantal artikels online staan op mijn blog met tips voor spannende films en series op Netflix? Klik hier als je deze nog niet hebt gespot.

Die week daarna was ik vooral aan het werk en ruimde ik het huis op. Niet veel bijzonders, soms heb je van die dagen. Ook verstuurde ik nog een pakketje voor de winactie die ik op Instagram had gehouden.

Heb jij trouwens het artikel al gelezen van de Sushi Bazooka. Kelly had de bazooka gekocht na het lezen van de review. Zo leuk! Het resultaat kun je zien op haar blog Bij-Zus. <3

Verder maakte ik die week nog een Quiche Lorraine. Dit is het recept wat uit een heel oud boekje komt van mijn moeder, zo simpel, maar zo lekker! Binnenkort kun je het recept vinden op mijn blog. ๐Ÿ˜‰

dagje weg

Tijdens het werken, haalde ik ook de wekelijkse boodschappen in de regen. Het was de hele dag mega slecht weer, dus wachten tot de bui over was, had weinig zin haha. #watmoetdatmoet

Krult jullie haar ook altijd als je in de regen hebt gelopen?

Het was een hele zoektocht, maar in november begin ik dan eindelijk met een nieuw studie, yay! Ik ga een thuisstudie doen van Nti, hbo toegepaste psychologie. Ontzettend veel zin in!

Het laatste weekend van deze maand gingen we spontaan een lekker dagje weg, daar hadden we zin in. Even het gevoel van vakantie ervaren. Nu met het coronavirus weten we niet of we รผberhaupt weg gaan.. Gaan jullie weg dit jaar of zoek je de vakantie lekker in Nederland op?

Onlangs kwam ik ook de blog tegen van Marsha. Ze schreef een heel tof artikel over een overnachting in Duitsland. Aanrader om eens te lezen!

dagje weg

Goed, we gingen een dagje weg naar Bergen aan Zee. We bezochten het zeeaquarium daar en liepen lekker over het strand. Op een strandtent dronken we cappuccino en bewonderde we de kitsurfers.

Het waaide behoorlijk, dus het is een wonder dat deze selfie is gelukt, zonder allerlei plukken haar voor mijn hoofd haha.

dagje weg

Als afsluiter aten we nog bij een Aziatische (tapas) restaurant. Kortom, een heerlijk dagje weg! <3

dagje weg

Zondag. Na zo’n heerlijke zaterdag kregen we toch wel erg de kriebels om vakantie te boeken. Uiteindelijk hebben we een leuk plekje kunnen vinden, die we ook nog 2 dagen van te voren gratis kunnen annuleren. Nu maar hopen dat het coronavirus weer wat afzwakt. #fingerscrossed

dagje weg

Waar en wanneer we gaan hou ik nog even geheim. Ik zal in ieder geval de leuke plekjes delen. Stay tuned. ๐Ÿ™‚

dagje weg

Hoe gaat het verder met jullie? Geniet jij ook van de vakantie en de zon?

Tot de volgende maand!

Liefs
x

Psst volg jij me al op @enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 19 augustus 2020 / 08:28

    Wat een goed gevulde maand ๐Ÿ™‚ Die sushi bazooka is echt een hit hier, nog steeds heel blij mee. En die krullen tijdens de regen zijn hier ook aanwezig, ik word meestal een echte krullenbol dan haha. Ik heb nog niet kunnen genieten van de vakantie, daarvoor mag ik nog 3 daagjes bikkelen. Maar dat komt goed. Fijne dag vandaag ! ๐Ÿ™‚