Peel-off masker & scrubmasker van Kruidvat Originals

De gezichtsmaskers van Kruidvat Originals zijn al een tijdje te koop, maar ik had nog niet alle maskers geprobeerd. In het verleden heb ik het crèmemasker van deze lijn veel gebruikt, dit was een heerlijk masker! Onlangs zag ik dat het filiaal in mijn buurt nu ook twee andere varianten verkopen, tijd om te proberen dus!

kruidvat originals

Dragon Fruit Peel-off masker

Peel-off maskers heb ik persoonlijk nooit fijn gevonden, maar toch probeer ik het af en toe. Het valt mij op dat het tweede ingrediënt op de lijst alcohol is. Jammer, maar ook logisch aangezien het masker snel moet drogen.

kruidvat originals

Breng het masker aan op een schone huid en laat het 15 tot 20 minuten inwerken. Na 20 minuten is het masker droog en kan ik het makkelijk van mijn huid trekken. Er blijven geen restjes over, dus het gezicht wassen is niet nodig, ideaal!

De substantie van het masker is een gel die doorzichtig is. Verder heeft dit masker een heerlijke zoete geur, die precies goed is.

Scrubmasker Charcoal

Het scrubmasker heeft een zwarte kleur, zoals bijna alle producten met charcoal.

kruidvat originals

Dit scrubmasker met houtskoolpoeder maakt de huid schoon en zacht. Breng het masker aan en masseer het in de huid. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken en spoel dan het product van het gezicht, met water.

Dit masker heeft een dunne substantie dat gemakkelijk aanbrengt op de huid. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan. De geur van het scrubmasker ruikt fris met een combinatie van een (licht) zoete geur. Erg lekker!

kruidvat originals

Conclussie

Beide producten vind ik fijn om te gebruiken, maar als ik moest kiezen zou ik voor het scrubmasker gaan. Ondanks dat het peel-off masker goed zijn werk doet, ben ik niet zo’n fan van deze methode. Dit heeft niks te maken met het product uiteraard!

Welk product van de Kruidvat Originals lijkt jou fijn om te gebruiken?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments