Minder aspirines en meer oogmaskers?

Vandaag even een heel ander soort artikel. Vandaag wil ik wat vertellen over een oogmasker. En dit keer bedoel ik geen lekkere smeersels die we vaak op ons hoofd smeren maar een echt jelly oogmasker van de Kruidvat.

Dit oogmasker heb ik gekocht bij de Kruidvat. Dit masker zit vol met kleine jelly balletjes, wat stiekem ook heel leuk is om mee te spelen haha! Het masker kun je gebruiken voor het verlichten van migraine, door stress veroorzaakte beklemmingen, pijnlijke sinussen en bij vermoeidheid. Mocht je net als mij regelmatig last hebben van hoofdpijn of de bovenstaande dingetjes lees dan vooral dit artikel.

Sinds groep 8 heb ik al problemen met hoofdpijn, zware migraine aanvallen, wat erg vervelend is! Om deze reden had ik dit oogmasker niet eens gepakt, mijn oog viel op die mooie blauwe jelly achtige balletjes haha. Toen ik de achterkant van de verpakking las zag ik dat het ook tegen migraine kon helpen. Zodoende nam ik het oogmasker mee naar huis. Het oogmasker kan je trouwens langdurig gebruiken en is wasbaar.

Hier zie je de mooie blauwe waterparels zitten in het oogmasker! Het geeft mij eigenlijk wel wat een zon, zee, strand gevoel met deze blauwe kleuren.

De achterkant van het oogmasker is fluweel zacht, een heerlijk stofje. Het masker kan zowel koud als opgewarmd worden. Op de achterkant van de verpakking staat de handleiding vermeld:Handleiding bij het koelen:

– Leg het oogmasker minstens 1 uur lang in de koelkast of 30 minuten in de diepvriezer. – Let op de parels blijven hervormbaar en bevriezen niet.
– Leg het oogmasker zo op de ogen zodat hij aangenaam zit en de therapeutische gel zich op de te behandelde plaats bevindt.

Handleiding bij het verwarmen:

– Plaats het oogmasker in een propere, met draaischijf uitgeruste microgolfoven. (Ook wel een magnetron genoemd.) Verwarm het oogmasker telkens 10 tot 20 seconden lang, tot de gewenste temperatuur is bereikt
– Leg het oogmasker zo op de ogen zodat hij aangenaam zit en de therapeutische gel zich op de te behandelde plaats bevindt.

Het masker kun je aan beide kanten gebruiken. De kant met de balletjes vind ik te koud om op mijn ogen te leggen, dus ik gebruik op de bovenstaande foto de zachte stof kant. Het masker kan je trouwens naar eigen maat instellen met het klittenband, ideaal!

Ik heb dit masker één keer koud getest toen ik hoofdpijn had en dit gaf mij duidelijk een goede verlichting! Zal dit dan de oplossing zijn om wat minder aspirines te slikken? Wanneer je ziek of verkouden bent is het fijn om het masker warm te gebruiken.

Het masker dekt het hele gebied rond mijn ogen en blijft stevig zitten, doordat je het klittenband naar eigen wens kan instellen! Een super handig product voor een klein prijsje, altijd fun! Uiteraard hebben veel meer winkels dit soort oogmaskers te koop.

Ik zou dit product zeker aanraden voor mensen die net als ik veel last hebben van hoofdpijn of vermoeidheid!

Wat vinden jullie van dit soort oogmaskers?

Liefs
x

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments

 1. 7 december 2017 / 14:11

  Wat een handig masker! Ik heb zelf een soortgelijk iets van de rituals, een oogzakje met rijstenkorreltjes erin, dit werkt vooral erg ontspannend. Gelukkig heb ik zelf niet heel vaak last van hoofdpijn.

 2. Tine
  7 december 2017 / 18:41

  Dit lijkt me wel een heel fijn product! Ik denk dat ik m binnenkort ga halen en ook eens ga uit proberen! Bedankt !

 3. 7 december 2017 / 22:04

  Ik heb bijna iedere dag last van hoofdpijn en zo een masker is zeker rustgevend!

 4. 8 december 2017 / 12:00

  Handig! Ik heb zoiets zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd.