Instagram

Nooit meer wachten op nagellak?

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over nagellak. Vind jij het ook altijd vervelend om te wachten tot je nagellak droog is of wanneer je een extra laagje wilt lakken en het zo lang duurt? Vandaag test ik de Dry Nails Spray van de Action. De spray beloofd in 60 seconden je nagels te drogen. Ideaal voor als je haast hebt! Let’s try 

 Persoonlijk vind ik de flacon er vrolijk uit zien. Hippe kleurtjes en je zult de bus hierdoor ook niet zo snel kwijtraken haha. De spuitbus heeft een mooie spray waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Op de achterkant van de flacon staat dat je de spray moet sprayen op de gelakte nagels op ongeveer 15 centimeter afstand.

De spray kan vlekken veroorzaken dus het is belangrijk dat je even iets onder je nagels legt voordat je aan de slag gaat. Ik heb hiervoor zelf een oude handdoek gebruikt.

Voor het testen van de spray gebruik ik een roze nagellak van Essence. Deze vond ik wel toepasselijk met alle vrolijke kleurtjes. Voordat ik mijn nagels lak, knip en vijl ik mijn nagels eerst tot de gewenste lengte.

Nu de nagellak er op zit, spray ik over mijn nagels heen. De spray heeft een mooie nevel maar voelt erg koud aan! Misschien niet echt een aanrader om het te gebruiken wanneer je het al koud hebt.

Mijn nagels zien er prima uit na het sprayen. Op deze foto heb ik gekozen voor één laagje nagellak omdat hij goed op mijn nagels dekt. Ik ben erg tevreden over deze spray! Ik merk zeker dat mijn nagels sneller droog zijn, ook wanneer ik twee laagjes nagellak op heb. De spray heb ik gekocht bij de Action voor nog geen €2,-.

Wat is jouw ervaring over nagellak droogsprays?

Liefs 

x

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 30 november 2017 / 19:31

  Wat handig! Ik lak altijd mijn nagels op het laatste moment voordat ik wegmoet, waardoor ik eigenlijk altijd net geen tijd heb om het goed te laten drogen haha. Blijft je nagellak er ook beter door zitten of dat niet?

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   1 december 2017 / 17:13

   Mijn nagellak blijft er niet langer op zitten dan normaal. Wel geeft de spray een mooie glans over mijn nagels!

 2. 6 december 2017 / 17:42

  Goede tip! Volgens mij heb ik deze zien staan bij Action, maar ik durfde het niet aan. Het werkt dus, mooi om te weten!